Ελλάδα

Επιστολή του εφοπλιστή Μιχάλη Ζολώτα

  • newsroom


Τοποθετείται για τα δημοσιεύματα αναφορικά για τη σύλληψή του την περασμένη Κυριακή 28/2

Επιστολή με την οποία τοποθετείται για τα δημοσιεύματα αναφορικά για τη σύλληψή του την περασμένη Κυριακή 28/2 απέστειλε ο κ. Μιχάλης Ζολώτας.

Ο κ. Ζολώτας εκφράζει τη διαμαρτυρία του για το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων σχετικά με το πρόσωπό του, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει κανενός είδους ένταλμα σύλληψης, διεθνές, ευρωπαϊκό ή εθνικό έκδοσής του στην Κύπρο ή οποιαδήποτε άλλη χώρα. Ακόμη, αναφέρει πως η υπόθεση της Κύπρου περί της οποίας γίνεται αναφορά στο δημοσίευμα έχει λήξει με την έκδοση την 31-7.2020 οριστικής και αμετάκλητης απαλλακτικής απόφασης και ότι ουδεμία άλλη υπόθεση ποινικής ή αστικής φύσεως εκκρεμεί σε βάρος του στην Κύπρο. Επίσης, τονίζει πως η ύπαρξη τυχόν άλλων αποφάσεων για διαφορές που έχουν προκύψει στα πλαίσια της επιχειρηματικής του δραστηριότητας είναι αμιγώς αστικής φύσεως και δεν αφορούν σε ποινικά αδικήματα.

“Περαιτέρω σας γνωρίζω ότι κάθε τυχόν εκκρεμότητά μου με αποφάσεις του Πλημμελειοδικείου Πειραιά έχει ήδη διευθετηθεί”, αναφέρει στην επιστολή του o κ. Ζολώτας.

Σχετικά με την υπόθεση υπενθυμίζεται οτι αστυνομικές πηγές στις 28/2 ανέφεραν: Κατά τις μεσημβρινές ώρες της σήμερον συνελήφθη από το Τ.Α. Κηφισιάς ο ΖΟΛΩΤΑΣ Μιχαήλ γεν.1974 (εφοπλιστής) διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν -4- αποφάσεις από το Πλημ/λείο Πειραιά.

Απόρρητο Απόρρητο