Στο στόχαστρο των πλειστηριασμών βρίσκεται για μια ακόμη φορά η οικογένεια Μαμιδάκη. Στην προκειμένη περίπτωση αφορά την κα Ελένη Μαμιδάκη (του Γεωργίου και της Χρυσούλας) η οποία είναι αντιμέτωπη με το σφυρί για ακίνητό της στο Πόρτο Χέλι.

Το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται στη θέση «Μετόχι» εντός των ορίων του οικισμού του Αγίου Αιμιλιανού της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου, της Δημοτικής Ενότητας Κρανιδίου, του Δήμου Ερμιονίδας και έχει προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό στις 12 Ιουλίου, με επισπεύδουσα την Intrum για λογαριασμό της «Vega I NPL Finance DAC».

Υπενθυμίζεται ότι από πέρυσι τον Απρίλιο, αλλά και φέτος τον Ιανουάριο βγήκε σε πλειστηριασμό και ακίνητο της ιδίας στο Καστρί με τιμή εκκίνησης 1.268.920 ευρώ, χωρίς όμως αποτέλεσμα ελλείψει πλειοδοτών.

Το ακίνητο στο Πόρτο Χέλι

Όσον αφορά την ιδιοκτησία στο Πόρτο Χέλι, πρόκειται για οικόπεδο έκτασης 678,54 τ.μ., επί του οποίου έχει ανεγερθεί διώροφη οικοδομή που αποτελείται από τον υπόγειο όροφο, τον ισόγειο όροφο και τον πρώτο πάνω από το ισόγειο όροφο με κατάληξη την κεραμοσκεπή.

Πιο αναλυτικά το υπόγειο περιλαμβάνει μία οριζόντιο ιδιοκτησία, η οποία αποτελείται από ένα δωμάτιο (αποθήκη), και έχει επιφάνεια 39,90 τ.μ.

Το ισόγειο περιλαμβάνει επίσης μία αυτοτελή οριζόντια ιδιοκτησία (διαμέρισμα), που αποτελεί μία ενιαία αυτοτελή και ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία (μεζονέτα) με διαμέρισμα του πρώτου ορόφου με το οποίο συνδέεται με εσωτερική σκάλα. Περιλαμβάνει στο ισόγειο κουζίνα, καθιστικό, λουτρό και βεράντες, ενώ έχει επιφάνεια 59,34 τ.μ. και στον πρώτο όροφο δύο υπνοδωμάτια, λουτρό και βεράντες, με επιφάνεια 53,64 τ.μ.

Σύμφωνα με την έκθεση, ολόκληρη η διώροφη οικοδομή με υπόγειο, έχει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης 113,78 τ.μ. και ποσοστό συνιδιοκτησίας στο όλο ακίνητο 333,30/1000 εξ αδιαιρέτου που αναλογούν σε 678,54 τ.μ., ενώ αποκτήθηκε από την οφειλέτρια το 2002.

Η κατάσχεση επιβλήθηκε για ποσό 450.000 ευρώ και η τιμή πρώτης προσφοράς για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί στις 465.000 ευρώ.

Τα άλλα «χτυπήματα»

Η οικογένεια Μαμιδάκη έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια στο επίκεντρο διαφόρων αρνητικών εξελίξεων. Από την κατάρρευση της πετρελαϊκής JetOil μέχρι και την αυτοκτονία του Κυριάκου Μαμιδάκη, αλλά και την εμπλοκή με τους πλειστηριασμούς για ακίνητα μελών της, όπως ο Αλέξανδρος και η Ειρήνη Μαμιδάκη.

Πιο πρόσφατα, στις 22 Μαρτίου 2023, βγήκε στο σφυρί διατηρητέο ακίνητο στην Κυψέλη με τιμή εκκίνησης 900.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός στρεφόταν σε βάρος της Μαρίας Ελένη Μαμιδάκη, πρωτότοκης κόρης του Γεωργίου και της Αριστέας Μαμιδάκη, αλλά οδηγήθηκε σε ματαίωση ελλείψει πλειοδοτών.

Διαβάστε ακόμη

Το story πίσω από το νέο 5* τουριστικό project των 182 εκατ. ευρώ στην Αιτωλοακαρνανία (pics)

Η φορολογική υπόθεση που… πάει βόλτα, το ντέρμπι Περιστέρη – Γρύλλου κατά Γκριμάλντι και η Louis Vuitton πάει στην Amanzoe 

Στεγαστικά δάνεια: Δεύτερη ευκαιρία για όσους κόπηκαν από την επιδότηση επιτοκίου (πίνακας)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφθείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ