Ελλάδα

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Στο επίκεντρο η Κρήτη – Εγκλωβισμένοι στην περιοχή του Αγίου Νικολάου

  • newsroom


Επιχείρηση απεγκλωβισμού έξι ατόμων από τα αυτοκίνητά τους, λόγω της κακοκαιρίας,  στο οροπέδιο Καθαρό Λασιθίου  - Κλειστά τα σχολεία  στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και Ανωγείων

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Διομήδης» στην Κρήτη. Τα μηχανήματα του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας σε εγρήγορση, προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τρία άτομα έχουν εγκλωβιστεί στην περιοχή της Κριτσάς Αγίου Νικολάου λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης» που πλήττει τις τελευταίες ώρες και την Κρήτη. Ρεπορτάζ του cretapost, αναφέρει ότι  στην περιοχή σπεύδει η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους, ενώ οι πολίτες είναι καλά στην υγεία τους.

Κατά πληροφορίες, επιχείρηση απεγκλωβισμού έξι πολιτών που βρίσκονται στα αυτοκίνητά τους, λόγω της κακοκαιρίας, είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο οροπέδιο Καθαρού Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πολίτες που κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους, ζήτησαν τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς εγκλωβίστηκαν λόγω του χιονιού και του παγετού. Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Αγίου Νικολάου, η ΕΜΑΚ αλλά και η Πολιτική Προστασία με εκχιονιστικά μηχανήματα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι όλοι οι πολίτες είναι καλά στην υγεία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr