Ελλάδα

Κυψέλη: Μάζεψαν 50 σακούλες σκουπιδιών μετά το κορωνοπάρτι στην πλατεία Αγ. Γεωργίου

  • newsroom


Η πλατεία Αγίου Γεωργίου συγκέντρωσε αρκετά άτομα χτες το βράδυ με αποτέλεσμα μετατράπηκε σε σκουπιδότοπος μετά το χθεσινό κορωνοπάρτι με τα εκατοντάδες άτομα - Δείτε το πριν και το μετά

Επιχείρηση καθαρισμού πραγματοποιήθηκε από τον δήμο Αθηναίων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, η οποία κατέληξε να γίνει σκουπιδότοπος μετά από κορωνοπάρτι το βράδυ της Παρασκευής.

Οι εικόνες από την πλατεία της Κυψέλης με τα εκατοντάδες άτομα  που συγεντρώθηκαν σε ένα υπαίθριο πάρτι με Dj, ποτά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, προκάλεσε σοβαρή ανησυχία.

Το αποτέλεσμα ήταν  η πλατεία Αγίου Γεωργίου να γεμίσει σκουπίδια, αποτσίγαρα, κουτάκια μπίρας και σπασμένα μπουκάλια.

Ο Δήμος της Αθήνας υλοποιεί ειδικό σχέδιο καθαρισμού των χώρων και των πλατειών, όπως πχ της πλατείας Αγίου Γεωργίου και της πλατείας Βαρνάβα, όπου ιδίως τα Σαββατοκύριακα παρατηρείται συνωστισμός. Επιπλέον, συνεχίζει τις μεγάλες στοχευμένες επιχειρήσεις στις γειτονιές της πόλης.

«Η φροντίδα μας για την καθαριότητα ήταν και παραμένει πρώτιστη. Παλεύουμε να διατηρούμε το δημόσιο χώρο καθαρό και φροντισμένο ιδίως τώρα που τον έχουν ανάγκη οι περισσότεροι από μας. Εμείς ως Δήμος Αθηναίων, απευθύνουμε έκκληση στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις πλατείες και τα πάρκα της πόλης να συμβάλλουν σε αυτό ως δείγμα αλληλεγγύης και σεβασμού στους συμπολίτες αλλά και στους εργαζόμενους στην καθαριότητα», ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Αβραμίδης.

Διαβάστε ακόμη:

Aegean, Ryanair και Skyexpress σε θέση μάχης για το «ελληνικό καλοκαίρι»

Μπέρνι Μέιντοφ: Οι δέκα Έλληνες που έχασαν 600.000.000 ευρώ

Display Hellas: Ο «βασιλιάς των καροτσιών»

Απόρρητο Απόρρητο