Ελλάδα

Κορωνοϊός: Δωρεάν rapid test μέσα από αυτοκίνητο στον Βόλο

  • newsroom


Οι κάτοικοι του Βόλου που θέλουν να υποβληθούν στο test πρέπει να μεταβούν στο χώρο του parking του Πανθεσσαλικού Σταδίου - Αναλυτικά οι ώρες

Mετά τη Λάρισα και τη Ξάνθη, σειρά έχει ο Βόλος. Ειδικότερα, rapid test θα γίνονται δωρεάν σε όλους όσους το επιθυμούν και θα γίνονται στους πολίτες μέσα από τα αυτοκίνητά τους, χωρίς να βγούν από αυτά, στο πλαίσιο ελέγχου κατά του κορωνοϊού.

Σημεώνεται ότι οι πολίτες θα ενημερώνονται μέσω τηλεφώνου για τα αποτελέσματα της εξέτασης, εφ’ όσον είναι θετικοί στο ιό. Οι κάτοικοι του Βόλου που θέλουν να υποβληθούν στο rapid test πρέπει να μεταβούν στο χώρο του parking του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στη Νέα Ιωνία, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να εξεταστούν δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Με τον τρόπο αυτό προστατεύονται οι πολίτες, που δεν χρειάζεται να εισέρχονται για ελέγχους μέσα στα νοσοκομεία ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού που δεν θα απασχολείται πλέον με τη λήψη δειγμάτων.

Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να βοηθήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο πρέπει όλοι με σύνεση, πειθαρχία και υπευθυνότητα να λάβουμε όλα τα μέτρα που μας υποδεικνύονται από τους ειδικούς επιστήμονες, προκειμένου να βγούμε όλοι κερδισμένοι από αυτή τη μάχη».

Διαβάστε ακόμη:

Tέλη κυκλοφορίας: Μέχρι πότε πρέπει να τα πληρώσετε – Τι πρόστιμο προβλέπεται

Κομισιόν: «Πράσινο φως» για δόση €765 εκατ. στην Ελλάδα

Ελληνικές μετοχές: Στάση overweight από τη Morgan Stanley