Ελλάδα

Νέο Nissan Qashqai: Ήρθε στην Ελλάδα – Αυτές είναι οι τιμές του

  • newsroom


Ήρθαν στο λιμάνι του Πειραιά φορτωμένα σε πλοίο από τη Μεγάλη Βρετανία όπου κατασκευάζονται

Το Nissan Qashqai είναι ένα από τα κορυφαία SUV που πωλούνται στην Ελλάδα και ένα από αυτά που έχουν καταφέρει να δημιούργησαν το δικό τους μύθο γύρω από το όνομά τους.

Περισσότερα από 38.000 Qashqai κυκλοφορούν μόνο στους ελληνικούς δρόμους από τότε που ξεκίνησε η διάθεσή του το 2007, γεγονός που το μετατρέπει σε απόλυτο best seller SUV για την ιαπωνική φίρμα στη χώρα μας.

Πλέον, τα πρώτα μαζικά αυτοκίνητα «πάτησαν» Ελλάδα. Να σημειώσουμε πως τα συγκεκριμένα οχήματα ήρθαν στο λιμάνι του Πειραιά φορτωμένα σε πλοίο από την Μεγάλη Βρετανία όπου κατασκευάζονται. Εκεί ξεφορτώθηκαν, τοποθετήθηκαν σε ντάνες και με νταλίκες μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις logistics της εισαγωγικής εταιρείας που βρίσκονται στον Ασπρόπυργο.

Τα συγκεκριμένα οχήματα είναι χρώματος λευκό (πέρλα) και μπλε ενώ εφοδιάζονται με τον κινητήρα των 1.33 λίτρων ο οποίος αποδίδει 140 ίππους και συνδυάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία.

Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό 6 σχέσεων ενώ όλα τα αυτοκίνητα που προς το παρόν έχουν έρθει στην Ελλάδα είναι στην έκδοση Premium η οποία θα αντικαταστήσει την Acenta που ξέρουμε.

Στη νέα γενιά ξεχωρίζει η σύγχρονη σχεδίαση, η προηγμένη τεχνολογία, ενώ αυτό που θα λατρέψουν οι πελάτες είναι οι χώροι που έχει η καμπίνα για επιβάτες, αποσκευές και… μικροαντικείμενα.

Από πλευράς κίνησης αυτά που έχουν έρθει προς το παρόν στην Ελλάδα είναι 4×2, ωστόσο αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να δούμε και τις τετρακίνητες εκδόσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο newsauto