search icon

Ελλάδα

Παραμονή Χριστουγέννων: Το ωράριο για καταστήματα και σούπερ μάρκετ – Τι ώρα κλείνουν

Ο Εμπορικός Σύλλογος πρότεινε τα μαγαζιά να λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 18:00, αλλά οι μεγάλες αλυσίδες θα παραμείνουν ανοιχτές για περισσότερο

Ψώνια και προμήθειες της τελευταίας στιγμής πριν από τα Χριστούγεννα μπορούν να κάνουν και σήμερα Παραμονή οι καταναλωτές. Τα μαγαζιά ανοίγουν αργότερα από την  κανονική ώρα, καθώς η παραμονή Χριστουγέννων πέφτει Κυριακή. Με διαφορετικό ωράριο θα λειτουργήσουν και τα εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα, αλλά και τα σούπερ μάρκετ.

Για σήμερα, ο Εμπορικός Σύλλογος πρότεινε τα μαγαζιά να λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 18:00. Το ωράριο αυτό θα τηρήσουν τα μικρά καταστήματα, αλλά οι μεγάλες αλυσίδες και τα εμπορικά θα μείνουν ανοιχτά μέχρι πιο αργά.

Αναλυτικά το ωράριο:

Σούπερ μάρκετ

Όλα τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν σήμερα ανοιχτά για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το γιορτινό τραπέζι, τα περισσότερα από τις 11:00 έως τις 20:00.

Εμπορικά Κέντρα – Καταστήματα ηλεκτρονικών

Τα εμπορικά κέντρα θα λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 20:00 Παραμονή Χριστουγέννων . Το ίδιο ωράριο θα ακολουθήσουν και  τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών.

Διαβάστε ακόμη:

Φωτιά τα ενοίκια: Αύξηση από 43,2% έως και 52,1% μεταξύ 2018 και 2023 – Οι 9+1 λόγοι της ανόδου

Κλιματική αλλαγή: Κατά πόσο μπορεί ο πλανήτης να ζήσει χωρίς ορυκτά καύσιμα

Η χρονιά των εξαγορών για την Πληροφορική – Έρχεται νέο σερί και το 2024 (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφθείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Exit mobile version