Ελλάδα

Προσοχή: Ακραίος κίνδυνος φωτιάς σήμερα Κυριακή 22/8 σε Αττική και Εύβοια (pics+vid)

  • newsroom


Μήνυμα για ακραίο κίνδυνο φωτιάς την Κυριακή σε Αττική και Εύβοια έστειλε από το Σάββατο το 112 - Αναλυτικά τι αναφέρει η προειδοποίηση

Προειδοποίηση για τον ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς την Κυριακή (22/08) στην Αττική και την Εύβοια έστειλε το Σάββατο το 112.

“Αποφεύγουμε οποιαδήποτε εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε δάση & άλση. Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. Ειδοποιούμε αμέσως την πυροσβεστική στο 199 ή 112 αν εντοπίσουμε εστία φωτιάς.” αναφέρει το μήνυμα του 112.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για σήμερα προβλέπεται:
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς – Κατάσταση Συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5) σε Αττική και Εύβοια.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σε πολλές περιοχές της χώρας.

“Απευθύνουμε έκκληση προς όλους να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουμε κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

«Αν αντιληφθούμε καπνό ή φωτιά ενημερώνουμε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό 199 ή στο 112. Αύριο και τις επόμενες ημέρες επιβάλλεται να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όλοι παρόντες, όλοι σε εγρήγορση και κινητοποίηση!».

«Το Πυροσβεστικό Σώμα και όλες οι δυνάμεις και οι εμπλεκόμενοι φορείς Πολιτικής Προστασίας της χώρας βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή».

Διαβάστε ακόμη 

Fox News: Tο Στέιτ Ντιπάρτμεντ δέχτηκε κυβερνοεπίθεση 

Προ των πυλών το νέο «Εξοικονομώ»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε 

ΗΠΑ: Διπλωματικό πόκερ στην αυλή της Κίνας – Το ταξίδι της Κάμαλα Χάρις σε Σιγκαπούρη και Βιετνάμ