Ελλάδα

Σταμπουλίδης: Δεν θα υπάρξει καμία δραστηριότητα τη Δευτέρα

  • newsroom


Για την επαναλειτουργία των καταστημάτων το σήμα πρέπει να δώσουν.. οι εδικοί και η όποια επανεκκίνηση θα γίνει σύμφωνα με τους κανόνες ποτ έχει επιβάλε η γενική γραμματεία Εμπορίου

Για άλλη μια φορά, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, επισήμανε ότι η παράταση του lockdown θα ισχύσειγια τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα, ενώ τόνισε πως δεν θα υπάρξει καμία δραστηριότηατ από την ερχόμενη εβδομάδα. Οι απαγορεύσεις θα συνεχιστούν και μετά τις 30 Νοεμβρίου, αλλά ακόμη κι όταν γίνει η άρση, τότε κάποια μέτρα θα συνεχίσουν να ισχύουν,  ανάμεσα σε αυτά, πιθανώς, θα είναι και τα sms στο 13033.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη διατήρηση των sms για τη μετακίνηση, τόνισε πως «είναι εκ των προτέρων μια επιλογή περιορισμού, όμως οι περιορισμοί δε θα αρθούν όλοι» και εξήγησε πως «σίγουρα θα υπάρξει ένα πακέτο μέτρων».

Όσο αφορά όμως, στο πλαίσιο των μέτρων, είπε πως «αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποιο πρακτικό της Επιτροπής» και τόνισε πως «ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τα επόμενα στάδια».

Το δεδομένο είναι πως στις 30 Νοεμβρίου δεν θα λήξει το lockdown. Και κατά συνέπεια, μέχρι τότε, δεν θα λειτουργήσει καμία δραστηριότητα. Υποσχέθηκε, όμως, ότι, «όλοι θα προλάβουν να προετοιμαστούν».

Για την επαναλειτουργία των καταστημάτων το σήμα πρέπει να δώσουν.. οι εδικοί και η όποια επανεκκίνηση θα γίνει σύμφωνα με τους κανόνες ποτ έχει επιβάλε η γενική γραμματεία Εμπορίου.

Σε ερώτηση για το αν θα ανοίξουν τα κομμωτήρια μαζί με την υπόλοιπη αγορά, απέφυγε να απαντήσει, είπε όμως ότι ξεκάθαρα «τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στο πρώτο στάδιο της καραντίνας απέδωσαν» αναφέροντας ότι ειδικά «κλάδοι όπως τα κομμωτήρια τήρησαν τους κανόνες».

Τέλος, ο γγ Εμπορίου επανέλαβε επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό.

Δείτε τι είπε ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης:

Διαβάστε ακόμη: