search icon

Ελλάδα

Στάση εργασίας σήμερα από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, σε μετρό και ηλεκτρικό

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων

Ένας άντρας φορώντας προστατευτική μάσκα περπατάει μπροστά από τα γκισέ ελέγχου εισιτηρίων, στο διεθνές αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας, στα Σπάτα, Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020. Άνοιξαν, από σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου, οι πύλες της χώρας μας για να υποδεχθούν διεθνείς τουρίστες με υγειονομικά πρωτόκολλα και κανόνες. Τόσο ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών όσο και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμα, αφού έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid 19. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Στάση εργασίας σε μετρό (γραμμές 1,2,3) προκήρυξαν για σήμερα από τις 21.00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, το Συνδικάτο Σταθμαρχών- Εργαζομένων Πρώτη Γραμμή και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και Λοιπών Εργαζομένων Κίνησης στη ΣΤΑΣΥ.

Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση, «λόγω της άρνησης και της ολιγωρίας της Διοίκησης της ΣΤΑΣΥ. Α.Ε. να απαντήσει σε ζητήματα που αφορούν τόσο στην έναρξη των συνομιλιών για τη σύναψη Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, όσο και στην πρόληψη- οργάνωση σε ζητήματα Covid-19, τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων μας, ύστερα από συνεδρίασή τους αποφάσισαν την κήρυξη μίας προειδοποιητικής Στάσης Εργασίας, το Σάββατο 21-11-2020, από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας».

Exit mobile version