Αντιμέτωπος με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα με ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και της προφυλάκισης.

Ο  58χρονος παρουσιαστής έφτασε συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς ωστόσο οδηγήθηκε στο εσωτερικό του κτηρίου από την πίσω πόρτα και όχι την κεντρική είσοδο ώστε να μην έρθει αντιμέτωπος με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο ίδιος, λένε οι πληροφορίες, πως θα υποστηρίξει ότι διέγραψε εδώ και τρία χρόνια τα βίντεο και κάποιος άλλος τα βρήκε και τα ανέβασε σε site του εξωτερικού, χωρίς εκείνος όπως διατείνεται, να γνωρίζει το παραμικρό.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμα τέσσερις περιπτώσεις γυναικών που φέρεται να γνωρίζουν πως έχουν πέσει θύματα της δράσης του μεσήλικα παρουσιαστή, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να τα εντοπίσουν. Για το λόγο αυτό, κάποιες από αυτές ενδεχομένως και σήμερα θα περάσουν το κατώφλι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να προσκομίσουν στοιχεία για να τα ερευνήσουν οι αρχές.

Την ίδια ώρα, για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον μεσήλικα «Αρβύλα» με το κρύο χιούμορ και τις ροζ διαστροφές, οι επόμενες ημέρες θα είναι οι πιο δύσκολες της ζωής του. Από τη μια, αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σοβαρό ενδεχόμενο να εμπλακεί η Οικονομική Αστυνομία για διερεύνηση πιθανού κέρδους από τα sextapes που ανέβαζε μανιωδώς σε τουλάχιστον 5 πορνοσάιτ του internet.

Από την άλλη, η νέα καταγγελία από μια 28χρονη κοπέλα (οικογενειακή φίλη), η οποία μετά τις αποκαλύψεις, έψαξε και βρήκε και αυτή δυο βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια στο σπίτι του 58χρονου παρουσιαστή, επιταχύνουν τις εξελίξεις και παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Διαβάστε ακόμη:

Μετάλλαξη Όμικρον: Παγκόσμιος συναγερμός με επαναφορά περιορισμών και βαρύ οικονομικό αντίκτυπο

Η «Όμικρον» ρίχνει στο 54% τις πληρότητες στις αεροπορικές και 20% την επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια

Οι 4+1 φoρο-προθεσμίες που λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου