Σε ένα πρωτόγνωρο για αυτόν περιβάλλον, στα κρατητήρια της αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πέρασε το χθεσινό του βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος κατηγορείται από τουλάχιστον τρεις γυναίκες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής, ο οποίος παραδόθηκε χτες, συνοδεία του δικηγόρου του, όλο το βράδυ ήταν αρκετά σιωπηλός και ιδιαίτερα ανήσυχος και προβληματισμένος για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεσή του μετά τη δημοσιοποίηση μιας 30χρονης πρώην συντρόφου του ότι ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου τις προσωπικές τους στιγμές εν αγνοία της.

Ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα μια ακόμα γυναίκα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των αρχών για να καταθέσει εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς αναγνώρισε τον εαυτό της σε βίντεο που είναι ήδη αναρτημένα και τα οποία φέρεται να είχε τραβήξει ο παρουσιαστής. Ο ίδιος, αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δεν έχει αναρτήσει ποτέ του βίντεο, τα είχε αυτά τα βίντεο στο παρελθόν αλλά δεν τα έχει πια στην κατοχή του.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr