search icon

Ελλάδα

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρός από ηλεκτροπληξία υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ

38χρονος εργαζόμενος χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης στον υποσταθμό του Αργασίου – Ο Χατζηδάκης κάλεσε τον ΑΔΜΗΕ να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος

Ένας 38χρονος υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), ο οποίος πραγματοποιούσε συντήρηση στα δίκτυα υψηλής τάσης που φτάνουν στη Ζάκυνθο, έχασε σήμερα (29/12) τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης στον υποσταθμό του Αργασίου.

Ο άνδρας αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο 38χρονος είχε μεταβεί στο νησί ως μέλος κλιμακίου του ΑΔΜΗΕ, το οποίο κάνει συντηρήσεις και διορθώνει βλάβες σε διάφορα σημεία.

Νωρίτερα, ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος, ενώ κάλεσε επίσης τη διοίκηση του ΑΔΜΗΕ να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος. Υπογράμμισε δε ότι τόσο το υπουργείο, όσο και ο ΑΔΜΗΕ θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου τεχνικού της εταιρείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ, αρμόδια στελέχη του μεταβαίνουν στη Ζάκυνθο για να διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Διαβάστε ακόμη

ΕΤΑΔ: Το Πανθεσσαλικό Στάδιο παραχωρείται στον Δήμο Βόλου

ΕΛΤΑ Courier: Χωρίς παραλαβές μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές

Η ΕΕ θα αγοράσει επιπλέον 100 εκατ. δόσεις από το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech

 

Exit mobile version