Η εποχή μας είναι η εποχή των εξειδικευμένων χόμπι, συνηθειών και ταξιδιών. Και κάποιοι συμπολίτες μας ψάχνουν απαντήσεις και ιδέες γι’ αυτά στο Διαδίκτυο.

Για παράδειγμα, πώς να μετατρέψουν ένα όχημα σε σπίτι:

«Φίλε μου, σε συμβουλεύω πριν κάνεις οτιδήποτε, να πας στο υπουργείο να το δηλώσεις για πινακίδες. Σου το λέω αυτό, γιατί πριν από λίγες μέρες βρήκα κι εγώ ένα το οποίο ήταν απόλυτα εξοπλισμένο και δηλωμένο σαν camper van στην άδεια κυκλοφορίας στη Γερμανία. Από το τελωνείο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Από το υπουργείο όμως, μου ζήτησαν να προσκομίσω βεβαίωση από την Citroen ότι το αυτοκίνητο ήταν εξ’ αρχής δηλωμένο σαν camper. Τελικά είχε γίνει μετατροπή του σαν camper van το 2020! Το αυτοκίνητο ήταν χρονολογίας 2008. Οπότε ψάχνω για άλλο. Εύχομαι να με έχουν παραμυθιάσει και να μην ισχύουν όλα αυτά που σου λέω και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου!».

«Το πρώτο και δυσκολότερο, ίσως, μέρος της προσπάθειας κράτησε δύο χρόνια, αλλά τελικά το αυτοκίνητο βρέθηκε και νιώθω πια τα ντουβάρια να με πλακώνουν. Θέλω να πάω να το κοιτάω, να το χαϊδεύω και να του μιλάω για το πώς θα το φτιάξω και τι λύσεις σκέφτομαι να δώσω στα άπειρα προβλήματα που θα συναντήσω. Να του υπόσχομαι ότι θα το κάνω λειτουργικό και όμορφο. Να του λέω για τα ταξίδια που θα πάμε μαζί, να γνωρίσουμε καινούριους τόπους και ανθρώπους, να ζήσουμε κάθε στιγμή μοναδικά και ανεπανάληπτα. Να βάλω ένα στρώμα να μείνω μέσα γιατί αν η ψυχή είναι ζεστή δεν πα να έχει έξω -50!».

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο travel.gr