Ενέργεια & Περιβάλλον

ΔΕΗ: Μέγα διαγωνισμός για το lifting 146 καταστημάτων σε όλη τη χώρα

  • Μαριάννα Τζάννε


Στις 22 Δεκεμβρίου η υποβολή προσφορών για την αναβάθμιση όλη του εμπορικού δικτύου της επιχείρησης

Ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ εκσυγχρονισμού και επανατοποθέτησης στην αγορά ξεκινά η ΔΕΗ προκηρύσσοντας τον διαγωνισμό για την αναβάθμιση 146 εμπορικών καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

Το έργο συνολικού ύψους 36 εκ. ευρώ προβλέπει μέσα στην επόμενη διετία την ανάπτυξη 98 νέων καταστημάτων και την αναβάθμιση 48 υφιστάμενων, από τα οποία τα 50 θα είναι στην Αττική, 15 στη Θεσσαλονίκη, 16 στην Πελοπόννησο, 16 στα νησιά κ.α.

Πρόκειται για το επιστέγασμα της εμπορικής πολιτικής της ΔΕΗ, το οποίο σηματοδοτήθηκε πριν από ένα χρόνο με την αλλαγή στο ιστορικό της λογότυπο και την παροχή νέων ποιοτικών υπηρεσιών που εναρμονίζονται πλήρως με την συνολική στρατηγική αναδιάρθρωσης της εταιρείας.

Με βάση το σχεδιασμό οι προσφορές για το μεγάλο διαγωνισμό θα κατατεθούν στις 22 Δεκεμβρίου και θα επιλεγούν τρεις ανάδοχοι που θα μοιραστούν τις αντίστοιχες γεωγραφικές περιοχές.

Οι υποψήφιοι θα αναλάβουν την ανακατασκευή υφιστάμενων εμπορικών καταστημάτων πώλησης, την επέκταση του υφιστάμενου δικτύου με την μίσθωση, μελέτη, αδειοδότηση και κατασκευή νέων εμπορικών καταστημάτων σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε νομούς και πόλεις που η ΔΕΗ θα επιλέξει να αναπτύξει το νέο δίκτυο πωλήσεων της.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού κάνει λόγο για τριών τύπου καταστήματα, με βάση την επιφάνεια: τα μεγάλα άνω των 200 τετραγωνικών μέτρων, τα μεσαία μεταξύ 80 και 200 τ.μ. και τα μικρά έως 80 τ.μ..

Τα νέα καταστήματα προβλέπεται να είναι έτοιμα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ώστε εντός του 2025 να λειτουργούν 58 μεγάλα καταστήματα της ΔΕΗ, 69 μεσαία και 19 μικρά.

Διαβάστε ακόμα:

«Κούρεμα» ενοικίων: Επιστρέφουν αποζημιώσεις Covid όσοι τις έλαβαν χωρίς να πρέπει

ΜΙΝΙΟΝ: Ο δύσκολος δρόμος μέχρι την πώληση στην Dimand και το project αναγέννησης αξίας άνω των 50 εκατ.

ΟΑΕΔ: Μπαράζ πληρωμών μέχρι και 29 Νοεμβρίου