Η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εξαγορά αιολικών σταθμών παραγωγής ενέργειας συνολικής ισχύος 44 MW στη Λακωνία και φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 2 MW στη Θεσσαλία από τη θυγατρική της εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες.
Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υπογεγραμμένης συμφωνίας πώλησης των μετοχών (SPA) με την Piraeus Equity Partners.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΕΗ
Η ΔΕΗ Α.Ε ενημερώνει ότι, σε συνέχεια της από 22.12.2022 ανακοίνωσής της, ολοκληρώθηκε η εξαγορά αιολικών σταθμών παραγωγής ενέργειας συνολικής ισχύος 44 MW στην Λακωνία και φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 2 MW στην Θεσσαλία από τη θυγατρική της εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες, στο πλαίσιο της υπογεγραμμένης συμφωνίας πώλησης των μετοχών (SPA) με την Piraeus Equity Partners.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.