Ενέργεια & Περιβάλλον

Ποιο περίπτερο πρέπει να επισκεφθείτε οπωσδήποτε στην 85η ΔΕΘ

  • newsroom


H Protergia δίνει την ενέργειά της στην 85η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 11 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου προσφέροντας εμπειρίες ηλεκτροκίνησης, διαδραστικά παιχνίδια και δώρα για όλους!

Η 85η ΔΕΘ, μετά από ένα χρόνο απουσίας εξαιτίας της πανδημίας, αποτελεί την πρώτη μεγάλη Εκθεση που διοργανώνεται στην Ευρώπη με φυσική παρουσία, λαμβάνοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονά της το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον της χώρας μας.

Ασφαλώς δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας, που προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κίνητρα και προγράμματα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων και χρεώσεων κερδίζοντας όχι μόνο την προτίμηση αλλά και την εμπιστοσύνη τους.

Βιώσιμο μέλλον

Είναι γνωστό ότι η εταιρική υπευθυνότητα και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι έννοιες αλληλένδετες, ενσωματωμένες σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της MYTILINEOS και κατ’ επέκταση της Protergia. Με μήνυμα 100% ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ, η Protergia υποστηρίζει τις δεσμεύσεις και το όραμα της εταιρείας, για ένα μέλλον βιώσιμο, πιο πράσινο αλλά και οικονομικό, ένα μέλλον που αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί θα είναι καλύτερο για όλους.

Μια βόλτα στο περίπτερο της εταιρείας

Η Protergia μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να δείξει το μέλλον της ενέργειας, τόσο σε σχέση με την ηλεκτρική ενέργεια όσο και με το φυσικό αέριο και αυτό βιώνουν όσοι περνάνε από το περίπτερο της εταιρείας, το οποίο ανανεώθηκε με κύριους άξονες την βιωσιμότητα και την ηλεκτροκίνηση δημιουργώντας μία εντυπωσιακή, μοντέρνα και φουτουριστική διάθεση η οποία συνοδεύεται από τεχνολογίες αιχμής που ταιριάζουν με το καινοτόμο προφίλ της Protergia. Γι’ αυτό άλλωστε, ο  πυρήνας του περιπτέρου διχοτομείται με έναν πολύ δημιουργικό και φουτουριστικό τρόπο σε 2 πλευρές, που εκφράζονται με πράσινο και μπλε χρώμα, και αναδεικνύουν το Sustainability και το E-mobility αντιστοίχως.

Η εμπειρία της ηλεκτροκίνησης είναι εδώ!

Η ομάδα της Protergia βρίσκεται στο περίπτερο καθ’ όλη την διάρκεια της Εκθεσης και ενημερώνει τους επισκέπτες της για τα εξελιγμένα προϊόντα Ηλεκτροκίνησης Protergia Charge, καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου για το σπίτι και την επιχείρηση.

Οι επισκέπτες επίσης, έχουν τη δυνατότητα να δουν το νέο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Volkswagen ID-3, το οποίο φιλοξενείται στο περίπτερο και το οποίο μπορούν να «κερδίσουν» για ένα Σαββατοκύριακο, ώστε να ζήσουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, μέσα από κλήρωση. Ο μεγάλος νικητής κερδίζει και ένα ηλεκτρικό ποδήλατο GIANT ENTOUR E+ για να ζήσει έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης!

Ακόμα, οι επισκέπτες κερδίζουν άμεσα δώρα Protergia, ενώ έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τις συμμετοχές τους στην κλήρωση παίζοντας το διαδραστικό παιχνίδι Energy Hunters, στο οποίο καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Protergia αλλάζοντας τις συνήθειες τους, για ένα καλύτερο και πιο πράσινο μέλλον!