Επιχειρήσεις

AVAX Development: Σε συνεργασία με την Dimand αποκτούν το 70% της 3V Α.Ε

  • newsroom


Η εταιρεία 3V Α.Ε. διαθέτει στο Νέο Φάληρο οικόπεδο επιφανείας 18.730 τ.μ. - Επί του ακινήτου θα αναπτυχθεί ένα συγκρότημα μικτής χρήσης με σκοπό την εκμετάλλευσή του

Ο Όμιλος ΆΒΑΞ ανακοινώνει πως η θυγατρική του AVAX Development και η εταιρεία Dimand SA κατέληξαν σε συμφωνία για την απόκτηση σε ορίζοντα 12 μηνών ποσοστού συμμετοχής 15% και 55% αντίστοιχα στην εταιρεία 3V Α.Ε..

Η εταιρεία 3V Α.Ε. διαθέτει στο Νέο Φάληρο, δίπλα στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης και στην ευρύτερη περιοχή του δημοπρατηθέντος μέσω ΣΔΙΤ Κέντρου Καινοτομίας, οικόπεδο επιφανείας 18.730 τ.μ. με οικοδομική άδεια για την ανέγερση κτιριακού συγκροτήματος 57.450 τ.μ.. Επί του ακινήτου θα αναπτυχθεί κατόπιν  επανασχεδιασμού ένα συγκρότημα μικτής χρήσης με σκοπό την εκμετάλλευσή του.

O κ. Κωνσταντίνος Χασάπης, Διευθύνων Σύμβουλος της AVAX Development ανέφερε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νέα μας επένδυση καθώς και τη συνεργασία μας με τη Dimand. Πιστεύουμε στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και τις προοπτικές αυτού του μοναδικού ακινήτου».

Ο κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Dimand δήλωσε:

«Η νέα μας αυτή επένδυση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής μας τοποθέτησης στον Δήμο Πειραιά, τις προοπτικές ανάπτυξης του οποίου πιστεύουμε και στηρίζουμε, καθώς επίσης και της επίτευξης αμοιβαία επωφελών συνεργασιών με ισχυρούς εταίρους».

Διαβάστε ακόμη:

Moody’s: Η Ελλάδα διαθέτει τη δυναμική να εμφανίσει σημαντικά πρωτογενή πλεονάσματα

ΔΕΗ: Παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα για την ΑΜΚ – Τι απαντούν κύκλοι της επιχείρησης

ΡΑΕ: Από αρχές του 2022 οι αλλαγές στα τιμολόγια ρεύματος