Επιχειρήσεις

BriQ Properties: Επένδυση €2,1 εκατ. σε ακίνητο στον Πειραιά

  • newsroom


Η επένδυση χρηματοδοτήθηκε από δανεισμό της εταιρείας

Στην αγορά αυτοτελούς κτηρίου γραφείων με ισόγειο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Γούναρη 3 στον Πειραιά προχώρησε η BriQ PropertiesΑ.Ε.Ε.Α.Π. την Πέμπτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Το κτήριο αποτελείται από ισόγειο κατάστημα, πέντε ορόφους γραφείων και υπόγειους αποθηκευτικούς χώρους και έχει συνολική επιφάνεια 2.428τ.μ., εκ των οποίων η ανωδομή είναι 2.334 τ.μ.

Το ακίνητο βρίσκεται σε νευραλγικό σημείο, μόλις 250 μέτρα από την Ακτή Ποσειδώνος και είναι πλήρως μισθωμένο σε εταιρεία κατασκευής και εμπορίας ναυτιλιακών ειδών.

Το τίμημα για την παραπάνω αγορά ανήλθε σε δύο εκατομμύρια εκατό χιλιάδες ευρώ (€ 2.100.000)και η επένδυση χρηματοδοτήθηκε από δανεισμό της εταιρείας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties, κα. Άννα Αποστολίδου, δήλωσε ότι «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την νέα επένδυσή μας στον Πειραιά. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε περίοπτη θέση στο λιμάνι του Πειραιά και προσφέρει καλή απόδοση και δυνατότητα για υπεραξία στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας.».

Διαβάστε ακόμη:

Τι άλλαξε με την πληρωμή των κορωνο-χρεών προς την Εφορία

Η προφητεία Προκόπη για το νέο κόμμα, «στάση Στάσσης» με τα σενάρια για τη ΔΕΗ και οι Μπακοκαϋμενάκηδες σε νέες περιπέτειες

Αυτός ο τραπεζίτης είναι Νο 1 καταζητούμενος της Ιντερπόλ