Το όνομα της Μυκόνου έχει συνδεθεί άρρηκτα με την πολυτέλεια, τη φυσική ομορφιά και τις υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Το αεροδρόμιο της Μυκόνου σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Chadios Architects συνέθεσαν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και δημιουργήθηκε το «Delos», ο νέος πολυτελής κι απόλυτα ιδιωτικός χώρος αναμονής επιβατών private jets στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.

Μέσω του «Delos», το προσφάτως ανακαινισμένο αεροδρόμιο προσφέρει πλέον στους VIP επιβάτες μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία που περιλαμβάνει την άνετη και άμεση πρόσβαση στο αεροσκάφος αποφεύγοντας τις αναμονές στον τερματικό σταθμό, που αναπόφευκτα δημιουργούνται λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης επιβατικής κίνησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στο «Delos» οι επιβάτες ιδιωτικών πτήσεων έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν απόλυτα, απολαμβάνοντας το απαράμιλλο μυκονιάτικο στυλ που χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και πλούσιες, φυσικές υφές.

Θυμίζοντας περισσότερο τους χώρους ενός premium all day bar παρά ενός αεροδρομίου, το «Delos» προσκαλεί τους VIP επιβάτες να βουλιάξουν στους μαλακούς χτιστούς καναπέδες του και τις άνετες πολυθρόνες από rattan, να ατενίσουν τον κυκλαδίτικο ουρανό μέσα από τις ξύλινες δοκίδες που φιλτράρουν υπέροχα το φως και να απολαύσουν ένα δροσιστικό ποτό που θα τους μεταφέρει στην αγαπημένη τους μυκονιάτικη παραλία.

Οταν έρθει η ώρα αναχώρησης της πτήσης η εξυπηρέτηση γίνεται άμεσα και απολύτως ιδιωτικά, περνώντας απρόσκοπτα από τυχόν τελωνειακούς ελέγχους, ελέγχους διαβατηρίων και ασφαλείας. Μάλιστα, το «Delos» βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον χώρο στάθμευσης των αεροσκαφών, καθιστώντας -μέσω των πολυτελών vans των εταιρειών επίγειας εξυπηρέτησης- άμεση την επιβίβαση στα private jets.

Ετσι, το προσφάτως ανακαινισμένο αεροδρόμιο της Μυκόνου προσφέρει, μέσω του «Delos», μια άριστη ταξιδιωτική εμπειρία για τους εκλεκτούς ταξιδιώτες του και τους αποχαιρετά με τον πλέον ιδανικό τρόπο και ευχές για γρήγορη επιστροφή.

Διότι όλα όσα κάνουν τη Μύκονο να αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στη μνήμη των επισκεπτών πρέπει να τους ακολουθούν από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους εκεί μέχρι και την τελευταία!