Επιχειρήσεις

ΔΕΠΑ: Εντολή Σταθάκη για σύγκλιση Γ.Σ. που θα αποφασίσει για την αντικατάσταση Τζώρτζη

  • Μαριάννα Τζάννε


Το ΥΠΕΝ ζήτησε από τους μετόχους της εταιρείας να συγκληθεί η γενική συνέλευση με στόχο να απομακρυνθεί ο κ. Τζώρτζης ώστε να εκτονωθεί η μεγάλη κρίση και το διοικητικό κενό που έχει προκύψει στην εταιρεία

της Μαριάννας Τζάννε

Τις διαδικασίες με τις οποίες θα προχωρήσει η ανάκληση της απόφασης για την τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Τζώρτζη στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ, συμφώνησαν σήμερα Τρίτη τα Ελληνικά Πετρέλαια και το ΤΑΙΠΕΔ σε συντάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος από τον κ. Γιώργο Σταθάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΥΠΕΝ ζήτησε από τους μετόχους της εταιρείας να συγκληθεί η γενική συνέλευση με στόχο να απομακρυνθεί ο κ. Τζώρτζης και έτσι να εκτονωθεί η μεγάλη κρίση και το διοικητικό κενό που έχει ξεσπάσει στην εταιρεία τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην συνέχεια, θα συγκληθεί το διοιkητικό συμβούλιο της ΔΕΠΑ για να ανατεθούν οι αρμοδιότητες του κ. Τζώρτζη στον νυν Πρόεδρο κ. Βελισσάριο Δότση. Στην συνάντηση από την πλευρά των ΕΛΠΕ συμμετείχε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Στάθης Τσοτσορός και ο Άρης Ξενόφως από την πλευρά του ΤΑΙΠΕΔ.

Οι μέτοχοι δηλώνουν έκπληκτοι από την στάση της παρούσας διοίκησης που όπως αναφέρουν έχει από καιρό απολέσει την εμπιστοσύνη τόσο του ΔΣ όσο και των ίδιων.