Τα εγκαίνια του 38ου καταστήματος ΣΥΝΚΑ στα Λιβάδια Χανίων πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου με εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου, και επισήμων φορέων.

Το υπερσύγχρονο κατάστημα, το οποίο εκτείνεται σε μια επιφάνεια 1500τ.μ με 100 και πλέον θέσεις στάθμευσης και ειδική μέριμνα για ΑΜΕΑ, σηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, την «επόμενη μέρα» του ΣΥΝΚΑ ως Ανώνυμη Εταιρεία, στα πλαίσια της ισχύουσας συνεργασίας με τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Η συνεργασία των δυο μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, η οποία επισημοποιήθηκε και ξεκίνησε στα τέλη του 2020, αποδίδει ήδη σημαντικούς καρπούς προς όφελος κυρίως του καταναλωτικού κοινού στα σημεία δραστηριοποίησης του επιχειρηματικού σχήματος ανά την Ελλάδα.

Το νέο κατάστημα ΣΥΝΚΑ, απασχολεί 65 εργαζόμενους ενισχύοντας εμπράκτως και ουσιωδώς την τοπική αγορά εργασίας, ενώ αποτελεί μέρος της κείμενης στρατηγικής υγιούς οργανικής ανάπτυξης των δυο οργανισμών. Σχεδιαστικά, είναι σαφής η επιρροή του σύγχρονου δικτύου καταστημάτων «Μασούτης», ενώ στο σύνολό του, το κατάστημα αποδίδει τον καρπό του αρμονικού “παντρέματος” δυο αμιγώς ελληνικών εταιρειών, με πλούσια παράδοση, μακρόχρονη ιστορία και αναμφίβολα λαμπρό μέλλον.

Στους άνετους και υπερσύγχρονους χώρους του καταστήματος, οι καταναλωτές των Χανίων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, αξεπέραστη ποικιλία, ασύγκριτες τιμές και αμέτρητες προσφορές για όλους. Ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα δίδεται στρατηγικά και στους ντόπιους παραγωγούς, κάτι που αποτελεί άλλωστε καίριο και διαχρονικό στοιχείο και των δυο οργανισμών.

Εκ μέρους των διοικήσεων των δυο εταιρειών, εκφράσθηκε η κοινή πεποίθηση, ότι η, από κάθε άποψη, επιτυχημένη ημέρα των εγκαινίων του ΣΥΝΚΑ στα Λιβάδια Χανίων, θα αποτελέσει το εφαλτήριο των επιτυχιών που έπονται μέσα από την περαιτέρω ωρίμανση μιας συνολικά εξαιρετικής συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμη

Χάρης Δούκας: Ζητά την απόσυρση της τροπολογίας για την «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.»

DBRS: Ισχυρές και το 2024 οι ευρωπαϊκές τράπεζες – Η θέση της Ελλάδας, τι «βλέπει» για την οικονομία (γραφήματα)

Toshiba: Εκτός Χρηματιστηρίου μετά από 74 χρόνια – Η νέα πορεία του θρυλικού ιαπωνικού brand

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ