Η Netcompany, μητρική εταιρεία της Netcompany-Intrasoft, παρουσιάζει το Easley, μια λύση «Παραγωγού Τεχνητής Νοημοσύνης» (Generative AI) για Επιχειρήσεις και Δημόσιους Οργανισμούς.

Έχοντας πάρει το όνομά του από την πρωτοπόρο επιστήμονα υπολογιστών της NASA, Anne Easley, το Easley υποστηρίζει την εφαρμογή τεχνικών επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP), ώστε να αναδείξει και να αξιοποιήσει τον πληροφοριακό πλούτο ενός οργανισμού ή μιας επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο, το πολύτιμο εταιρικό περιεχόμενο (enterprise content) μεταμορφώνεται σε έναν αξιοποιούμενο πόρο, προσβάσιμο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των κατά περίπτωση ενδιαφερομένων (π.χ. πελατών, πολιτών ή και εσωτερικών υπαλλήλων), ανοίγοντας νέους δρόμους στη διαχείριση και εκμετάλλευση της επιχειρησιακής γνώσης.

Το Easley είναι μία ευέλικτη εφαρμογή Μεγάλων Γλωσσικών Μοντέλων (LLM), που δύναται να ενσωματώσει σχεδόν όλα τα υπάρχοντα LLM μοντέλα της αγοράς, όπως τα GPT-4, LLama-2 και PaLM, και να τα εκμεταλλευθεί για τη βέλτιστη διαχείριση της εταιρικής γνώσης, με μεθόδους που διασφαλίζουν ότι τα πρωτογενή δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη. Με αυτόν τον τρόπο, το Easley φροντίζει ώστε κάθε φορά να χρησιμοποιείται το καταλληλότερο για την περίσταση μοντέλο, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των δεδομένων του οργανισμού.

«Όταν οι εταιρείες ξεκινούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, είναι σημαντικό να μη δεσμευθούν με αλγόριθμους ενός συγκεκριμένου γλωσσικού μοντέλου ΑΙ, και ταυτόχρονα να διασφαλίζουν ότι διατηρούν τον έλεγχο των δεδομένων τους και να μπορούν να τεκμηριώσουν πώς ακριβώς τα χρησιμοποιούν, μέσω του AI. Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία πίσω από το Easley», λέει ο André Rogaczewski, Διευθύνων Σύμβουλος της Netcompany.

«Μας ενδιαφέρει πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το Easley, ως έναν ασφαλή και ανεξάρτητο μέσο για την εφαρμογή της Παραγωγού Τεχνητής Νοημοσύνης. Προσκαλούμε συνεργάτες και πελάτες να ξεκινήσουν με το Easley αυτό το σημαντικό ταξίδι», σχολίασε ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Netcompany-Intrasoft.

Διαβάστε περισσότερα για το Easley εδώ: https://netcompany.com/easley-ai/

Διαβάστε ακόμη

Το «νέο» τέλος επιτηδεύματος: «Κούρεμα» 50% σε όλα, αλλά όχι σε όλους

Ο Ιβάν, ο έρωτας της τριπλέτας με την tv, η παγωμένη χειραψία του Ν.Α., η πρώτη δουλειά για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και το επιχειρηματικό ασκέρι του Ντουμπάι

Συζητήσεις της Gucci με δύο ελληνικά κλωστήρια – Τι είναι οι «Μεσογειακοί Δρόμοι του Βαμβακιού» (pics + vids)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφθείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ