Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε) συνδυάζοντας την εορταστική περίοδο με τα 36 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στη χώρα, διοργανώνει το ετήσιό της Gala-black tie στο κοσμοπολίτικο  Ecali Club. Oι σημαντικότεροι επιχειρηματίες της χώρας θα δώσουν το «παρών» στις 13 Δεκεμβρίου σε μια βραδιά που εκτός από επιχειρηματικές συζητήσεις για τον απολογισμό της χρονιάς θα έχει και διασκέδαση.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρχουν μία σειρά από εκπλήξεις, καθώς και ορισμένες τιμητικές βραβεύσεις σε επιχειρηματίες που ξεχωρίζουν για το έργο τους,  με στόχο τα βραβεία αυτά, να αναδείξουν βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές και παραδείγματα επιτυχίας που μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση και πρότυπο για το ευρύτερο επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Τη βραδιά θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος του Mega Kατερίνα Παναγοπούλου και θα ντύσει μουσικά ο ταλαντούχος Γιώργος Θεοφάνους με την ορχήστρα του και τη συνοδεία ταλαντούχων τραγουδιστών που θα ερμηνεύουν αγαπημένες μας επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του.

Mαγικό και άκρως εορταστικό θα είναι το art de la table, ενώ το μενού θα είναι υψηλή γαστρονομία με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστηρίου που φέτος κέρδισε δύο αστέρια Michelin.

Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών.

Με DNA Ελληνικό

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (E.EN.E.) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 από μια ομάδα δυναμικών Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και διεθνή αγορά σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Σήμερα αποτελεί ένα δυναμικό φορέα έκφρασης της σύγχρονης επιχειρηματικότητας,  που στόχο έχει με συγκεκριμένες προτάσεις για την οικονομία και τις επιχειρήσεις να συμβάλλει στην προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας της Ελλάδας και στην ενίσχυση του διεθνούς αποτυπώματος της χώρας και των επιχειρήσεων.