Επιχειρήσεις

Έλτον: Υπεγράφη η σύμβαση κάλυψης ΚΟΔ ύψους €3 εκατ.

  • newsroom


Το προϊόν του μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου ΚΟΔ θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών της εταιρείας σε κεφάλαια κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα για την ενίσχυση της ρευστότητάς της

Την υπογραφή της σύμβασης κάλυψης Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 3 εκατ. ευρώ και διάρκειας πέντε ετών γνωστοποίησε η Έλτον με ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της Εταιρείας «ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «η Εταιρεία») σε συνέχεια της από 10/06/2022 σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 22/06/2022 υπογράφηκε Σύμβαση Κάλυψης Κοινού Ομολογιακού Δανείου σύμφωνα με τα άρθρα 59-74 του Ν. 4548/2018 και το άρθρο 14 του Ν.3156/2003, όπως ισχύουν, ύψους τριών εκατομμυρίων (3.000.000) Ευρώ και διάρκειας πέντε (5) ετών με κάλυψη αυτού από την Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Διαχειριστής πληρωμών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων ορίσθηκε η «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Το προϊόν του εν λόγω μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την Εταιρεία για την κάλυψη των αναγκών της σε κεφάλαια κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα για την ενίσχυση της ρευστότητάς της.

Διαβάστε ακόμη

Goldman Sachs: Τι σημαίνει για τα επιτόκια η ύφεση στις ΗΠΑ (πίνακες)

Συμφόρηση πλοίων στα ευρωπαϊκά λιμάνια προκαλεί αναταραχή στην εφοδιαστική αλυσίδα

JP Morgan: Εκατοντάδες απολύσεις στο τμήμα στεγαστικών δανείων στις ΗΠΑ