Ο Γιάννης Μητρόπουλος, Γενικός Διευθυντής στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου του Ελληνικού Συνδέσμου Προμηθευτών Ενέργειας (ΕΣΠΕΝ).

Ο νέος Πρόεδρος εξελέγη με ομόφωνη απόφαση του Συνδέσμου στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, διαδεχόμενος τον Αναστάσιο Παπαναγιώτου.

Ο κ. Μητρόπουλος με μακρά εμπειρία και βαθιά γνώση της ενεργειακής αγοράς, από τη νέα του θέση θα συμβάλλει καταλυτικά στην ανάδειξη των θέσεων του Συνδέσμου, καθώς και των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος συνολικά.

Σε σχετική του δήλωση ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να εργαστώ από τη θέση του Προέδρου και να εκπροσωπήσω τις θέσεις του ΕΣΠΕΝ σε μία περίοδο γεμάτη προκλήσεις οι οποίες διαμορφώνουν δυναμικά το ενεργειακό τοπίο στην Ελλάδα».

Το Φυσικό Αέριο ΕΕΕ αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Ε.Σ.Π.ΕΝ από τον Οκτώβριο του 2020. Ο Σύνδεσμος έχει βασικό στόχο την προώθηση θεμάτων που σχετίζονται με την προμήθεια επαρκούς, αξιόπιστης, οικονομικά συμφέρουσας και περιβαλλοντικά φιλικής ενέργειας στους Έλληνες καταναλωτές, σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να εργαστώ από τη θέση του Προέδρου και να εκπροσωπήσω τις θέσεις του ΕΣΠΕΝ σε μία περίοδο γεμάτη προκλήσεις οι οποίες διαμορφώνουν δυναμικά το ενεργειακό τοπίο στην Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμα:

Άρειος Πάγος και Eurostat «απειλούν» με εκτροχιασμό το δημόσιο χρέος

Το Έλατος Resort στην οικογένεια Θ. Λασκαρίδη, στην Τράπεζα Αττικής… άρχισαν τα θαύματα και στου Λιβάνη μετράνε τα φέσια

Απόστολος Κάκκος: Οι νέες επενδύσεις των Αμερικανών της Digital Realty στην Ελλάδα