search icon

Επιχειρήσεις

Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση σε ακόμη έξι έργα της Intracom Defense

Η Intracom Defence, θυγατρική της Intracom Holdings, λαμβάνει μέρος σε συνολικά 13 έργα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Άμυνας

Έξι νέα έργα, στα οποία συμμετέχει η Intracom Defense, επιλέχθηκαν για χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο των προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Άμυνας – ΕDF 2021 (European Defense Fund).

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τα εξής:

Τα εν λόγω έργα αφορούν σε στρατηγικούς προϊοντικούς τομείς της Intracom, στους οποίους διαθέτει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και επομένως, μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά με τις τεχνολογίες, τις γνώσεις και την εμπειρία της.

Η επιτυχία, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης εταιρείας, αποτελεί συνέχεια των αποτελεσμάτων στις δύο πρώτες πιλοτικές δράσεις του ΕDF, δηλαδή το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για την Βιομηχανική Ανάπτυξη στην Άμυνα (EDIDP- European Defense Industrial Development Program) και την Προπαρασκευαστική Δράση για την Έρευνα στην Άμυνα (PADR-Preparatory Action for Defense Research).

Με την εν λόγω δραστηριότητα, η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει τεχνολογικά τα προϊόντα της και να συμμετέχει ουσιαστικά στη νέα γενιά ευρωπαϊκών αμυντικών συστημάτων που στοχεύει το Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Intracom Defence, θυγατρική της Intracom Holdings, λαμβάνει μέρος σε 13 συνολικά έργα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Άμυνας, γεγονός που την κατατάσσει πρώτη στις ελληνικές συμμετοχές και ανάμεσα στους φορείς με το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το τιμολόγιο ρεύματος που θα πληρώσουν για τον Aύγουστο οι καταναλωτές

Αλ. Μανιατόπουλος: Άλλο ένα σφυρί από τα «αποκαΐδια» της MAVA

Η… ρωσική σαλάτα στην Αλεξανδρούπολη, τα ακίνητα της Τρ. Πειραιώς και το παζάρι της Intrum, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το θηρίο του Πειραιά

Exit mobile version