Ανεβάζει ρυθμούς το νέο «στρατηγείο» της Sitel στην Αθήνα και μαζί τον πήχη των επενδύσεων και των προσλήψεων της στην Ελλάδα.

Επιβεβαιώνεται κατ’ αρχάς και επίσημα πλέον η έναρξη της πλήρους λειτουργίας του MAXhub του αμερικανικού «κολοσσού» των outsourcing υπηρεσιών στο Athenian Capitol του ομίλου Χαραγκιώνη, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού και θεωρείται ο μεγαλύτερος μισθωτής του πρώην εμπορικού κέντρου – ενός από τα πιο εντυπωσιακά και σύγχρονα κτήρια της πρωτεύουσας.

Όπως είχε γράψει το newmoney, ο καινοτόμος χώρος εργασίας που δημιούργησε στην χώρα μας η Sitel εισήλθε σταδιακά σε κανονικό τέμπο και πράγματι «τρέχει» την διαδικασία των 1.000 προσλήψεων τις οποίες είχαν προαναγγείλει υψηλόβαθμα στελέχη της, μα όχι μόνο.

Οι νέες προοπτικές και οι νέοι στόχοι φέρνουν τις προϋποθέσεις για να φθάσει ο αριθμός τους στους 1.500 ως το τέλος του 2022.

Τη στιγμή αυτή 350 άτομα έχουν πιάσει δουλειά εκεί και αναμένεται να προστεθούν στο δυναμικό της άλλα 150 ως την εκπνοή του 2021.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον περασμένο Ιούνιο ανοίξαμε το πρώτο μας κέντρο Sitel στην Ελλάδα και αισθανόμαστε ακόμη πιο ενθουσιασμένοι που είναι το πρώτο ολοκληρωμένο MAXhub στην Ευρώπη (MAX = My Associate Experience). Έχουμε ήδη προσλάβει τους πρώτους 350 συνεργάτες, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις θέσεις όπως HR Manager, Operations Managers, Finance Manager, Team Managers, Quality Analysts, Facilities Coordinator, Employee Experience & Communication Officer, Customer Service Representatives, αλλά και Personal Trainer για το γυμναστήριο μας. Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους αναμένουμε να προσλάβουμε άλλους 150 υπαλλήλους για να καλύψουμε τις αυξημένες απαιτήσεις των υπαρχόντων πελατών μας», αναφέρει στο newmoney ο Γιώργος Καβακλιλής, Site Director της Sitel Greece στις πρώτες του δηλώσεις στον ελληνικό τύπο, μετά από την αρχή του εγχειρήματος.

«Ενδιαφέρον από διεθνή brands και πολλούς κλάδους»

«Το MAXhub είναι μια νέα ιδέα γραφείου που βάζει τον εργαζόμενο στο επίκεντρο, εστιάζει στα οφέλη και τον κοινόχρηστο χώρο εργασίας, δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία εργασιακής ευελιξίας και λειτουργεί ως επί το πλείστον ως κέντρο ανάπτυξης αφιερωμένο στους υπαλλήλους και τις κοινότητές τους. Διαθέτει χώρους συνεργασίας, γυμναστήριο, παιδότοπο, καφετέρια, βιβλιοθήκη, σινεμά και αίθουσες εκπαίδευσης σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τις προφυλάξεις για τον COVID-19.
Οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους έχουν πρόσβαση οποιαδήποτε μέρα, οποιαδήποτε στιγμή σε χώρους κοινωνικοποίησης, χώρους ευεξίας αλλά και στην ενδοεταιρικη ακαδημία «MyAcademy» για να επιτρέπουν τη μεγιστοποίηση της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής», σχολιάζει ο Γιώργος Καβακλιλής και προσθέτει:

«Το 2022 θα είναι μια πολλά υποσχόμενη χρονιά για τη Sitel Greece αφού το ενδιαφέρον για το MAXhub μας από διεθνή brands από διαφορετικούς κλάδους (λιανικό εμπόριο, fintech, automobile, social media) είναι τεράστιο. Οι προσδοκίες μας είναι να αυξήσουμε το προσωπικό μας στους 1.500 υπαλλήλους μέχρι το τέλος του 2022».

Από το Μαϊάμι, στην 3η Σεπτεμβρίου

Στους πρώτους «καρπούς» δε της παρουσίας του αμερικανικού ομίλου στην ελληνική αγορά συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι η Sitel Greece είναι φιναλίστ στην κατηγορία «Best New Contact Center 2021» στα φετινά βραβεία European Contact Center & Customer Service Awards (2021 Finalists | ECCCSA).

Η Sitel με έδρα τις ΗΠΑ και το Μαϊάμι αυτοπροσδιορίζεται ως global leader στην διαχείριση εμπειρίας πελατών, με δυναμικό 90.000 ανθρώπων που την «συνδέουν» με μερικά από τα κορυφαία brands του πλανήτη, από Fortune 500 επιχειρήσεις μέχρι τοπικές startups, σε 27 χώρες και 48 γλώσσες.

Διαβάστε ακόμη

Κλιματικό «red alert» για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα… από την αρχή του έτους

Ο CEO της Εθνικής Τράπεζας, η νέα Ideal, οι Γούρνες και ο Διαμαντής junior