search icon

Επιχειρήσεις

Grecotel Kos Imperial: Σημαντικές Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης

Kos Imperial υλοποιεί με συνέπεια πλήθος πρωτοβουλιών και πολύπλευρων ενεργειών ουσιαστικής στήριξης τοπικών φορέων λειτουργώντας εδώ και δύο δεκαετίες βάσει διεθνών προτύπων αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης

Το Grecotel Kos Imperial υλοποιεί με συνέπεια πλήθος πρωτοβουλιών και πολύπλευρων ενεργειών ουσιαστικής στήριξης τοπικών φορέων λειτουργώντας εδώ και δύο δεκαετίες βάσει διεθνών προτύπων αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης. Πρόκειται για ανθρωπιστικές δράσεις  που συμβάλλουν στην προστασία του ελληνικού οικοσυστήματος και στηρίζουν σε μόνιμη βάση την τοπική κοινωνία του νησιού. Παράλληλα,  αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και πραγματοποιεί ενέργειες που ενισχύουν το έργο οργανισμών και κοινωνικών ομάδων και στέκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων του, που με το αστείρευτο πάθος, το μεράκι και την αφοσίωση τους, οδηγούν συνεχώς το ξενοδοχείο σε κορυφαίες διακρίσεις.

Ο Όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, ηγέτης και πρωτοπόρος στο χώρο των επιχειρήσεων τουρισμού στην Ελλάδα με έντονη ανθρωπιστική δράση στις περιοχές που δραστηριοποιούνται τα ξενοδοχεία του στηρίζει με συνέπεια τις τοπικές κοινωνίες. Πρωτοπόρος από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 στην προστασία της φύσης με την ίδρυση Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού έχει θέσει ως έναν από τους κύριους στόχους του τη βιωσιμότητα, που αποτελεί τη βασική έμπνευση για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις.


Συγκεκριμένα, το Grecotel Kos Imperial τη φετινή χρονιά με σειρά στοχευμένων δράσεων, οι οποίες καλύπτουν ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από την περιβαλλοντική συνείδηση μέχρι την κοινωνική ευαισθησία και την αειφόρο ανάπτυξη πραγματοποίησε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα τo Grecotel Kos Imperial έλαβε δύο σημαντικές πιστοποιήσεις που αναδεικνύουν την ποιότητα των υπηρεσιών της Grecotel. Συγκεκριμένα για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχει στους πελάτες της, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα έλαβε τις πιστοποιήσεις: «Travelife Gold Certification» για την υπεύθυνη διαχείριση των κοινωνικοοικονομικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων του ξενοδοχείου και «HACCP – Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου», η οποία αποτελεί Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων σύμφωνα με τις εφαρμοστέες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις.


Με κύριο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της κοινωνίας και των ανθρώπων της, τα ξενοδοχεία του Ομίλου της Grecotel παραμένουν πιστά στο όραμα και τις αξίες του Ιδρυτή και Προέδρου, κυρίου Νίκου Δασκαλαντωνάκη, ότι «Πολιτισμός και Τουρισμός οφείλουν να πηγαίνουν χέρι-χέρι» αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο και υλοποιώντας σύνολο δράσεων για τη στήριξη των ευαίσθητων ομάδων.

Διαβάστε ακόμη

OTE: Πώς θα φτάσει η οπτική ίνα σε 3 εκατ. σπίτια και επιχειρήσεις – Όλο το χρονοδιάγραμμα

Στο μυαλό του Αλέξη, ποιος φοβάται την Κριστίν, τραπεζίτες-ηθοποιοί βαριετέ και το νέο επεισόδιο στη μάχη VIVA κατά τραπεζών 

Το restart που μπορεί να «αλλάξει» την αγορά λευκών συσκευών

Exit mobile version