Sponsored content

Η Howden, ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα αλλά και ένας από τους πιο σημαντικούς Marine Insurance Brokers, έκανε αισθητή την παρουσία της για άλλη μία φορά στον τομέα της ναυτιλίας. Με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση των Ποσειδωνίων, η Howden διοργάνωσε μία μεγάλη εκδήλωση την Παρασκευή 31 Μαΐου σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, υποδεχόμενη πλήθος διακεκριμένων προσωπικοτήτων της ναυτιλίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υψηλόβαθμων στελεχών του πολιτικού, χρηματοοικονομικού και τραπεζικού κλάδου καθώς και της ασφαλιστικής αγοράς, όπως η Γενική Διευθύντρια της Ε.Α.Ε.Ε. κα Ελίνα Παπασπυροπούλου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κύριος Ιωάννης Παππάς, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της Howden στον κλάδο της ναυτιλίας στην Ελλάδα. Ο κύριος Παππάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καλεσμένους για τις προοπτικές της ναυτιλιακής αγοράς στη χώρα μας και τους τρόπους ανάπτυξής της.

«Η Howden δεσμεύεται να συνεχίσει τις επενδύσεις της στην ελληνική ναυτιλία, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ασφαλιστικές υπηρεσίες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, συμβάλλοντας παράλληλα στη μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου. Με την εμπειρία και την εξειδίκευσή της, η Howden συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ναυτιλία σήμερα και δίνει λύσεις για κάθε ανάγκη σε χιλιάδες πελάτες της. Αποτελούμε πόλο έλξης των καλύτερων επαγγελματιών του χώρου, που στελεχώνουν την ομάδα μας, έχουμε πρόσβαση σε ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες παγκοσμίως και, φυσικά, διαθέτουμε τη σταθερότητα ενός μεγάλου Ομίλου. Για εμάς, η πρωτιά και στον τομέα της ναυτιλίας αποτελεί δέσμευση», δήλωσε ο CEO Ελλάδας και Κύπρου, Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους για την παρουσία τους και τη θερμή υποδοχή της Howden (και) στον τομέα της ναυτιλίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το κοκτέιλ τους υπό το φως του ηλιοβασιλέματος σε jazz ρυθμούς, ανταλλάσσοντας απόψεις. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε γιορτινή ατμόσφαιρα με ένα φαντασμαγορικό show στη θάλασσα που συμβόλιζε την επίσημη έναρξη της Howden Marine στην Ελλάδα.

Η HOWDEN είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία είκοσι χρόνων σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και περισσότερα από 220 εξειδικευμένα στελέχη και τεχνικούς, η Howden στην Ελλάδα προσφέρει στους πελάτες της το σύνολο των υπηρεσιών ασφάλισης, διαχείρισης κινδύνων και αποζημιώσεων με ταχύτητα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και βαθιά τεχνογνωσία.

Ας σημειωθεί ότι ο Όμιλος Howden, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς brokers παγκοσμίως και ο οποίος ξεπερνά τα 38 δισεκατομμύρια δολάρια υπό διαχείριση ασφάλιστρα. Με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 16.000 εργαζόμενους διεθνώς, αποτελεί ηγετική δύναμη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση Μεγάλων Επιχειρήσεων και σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, αντασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων. Ειδικότερα, το Marine Division της Howden Group διαθέτει περισσότερους από 300 επαγγελματίες στον κλάδο του marine παγκοσμίως, 40 εξειδικευμένα στελέχη διαχείρισης ζημιών, γραφεία εξυπηρέτησης σε Αθήνα, Λονδίνο, Ευρώπη, Σιγκαπούρη, Βερμούδες και Ντουμπάι.