Επιχειρήσεις

Hyundai: Νέα συμφωνία με τη Shell για λύσεις στην καθαρή ενέργεια και τη μείωση εκπομπών ρύπων

  • newsroom


Οι δύο εταιρείες υλοποιούν προγράμματα για να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές των κινητήρων Hyundai, αλλά και για την ανάπτυξη e-Fluids για ηλεκτρικά οχήματα

Η Hyundai υπέγραψε μια νέα πενταετή συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο με τη Royal Dutch Shell plc, η οποία σηματοδοτεί την τέταρτη σε σειρά επέκταση της εταιρικής τους σχέσης.

Αυτή τη φορά η συμφωνία είναι εστιασμένη στην καθαρή ενέργεια και τη μείωση των εκπομπών ρύπων, ανταποκρινόμενη στις αλλαγές της αγοράς.

Η συμφωνία ενισχύει τη στρατηγική της Hyundai να αυξήσει την παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων και να συνεχίσει την πορεία της, ώστε να εξελιχθεί σε πάροχο έξυπνων λύσεων κινητικότητας.

Η εταιρική σχέση της Hyundai με τη Shell θα αφορά projects που αντικατοπτρίζουν αυτή τη νέα κατεύθυνση, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου για τη δημιουργία νέου τύπου καναλιών εξυπηρέτησης, ειδικά για παρόχους υπηρεσιών κινητικότητας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο επίκεντρο της εταιρικής σχέσης των Hyundai και Shell βρίσκεται η αμοιβαία δέσμευση για την αξιοποίηση της τεχνολογίας με σκοπό την ταχύτερη ενεργειακή μετάβαση.

Οι δύο εταιρείες υλοποιούν από κοινού προγράμματα, ώστε να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές των κινητήρων Hyundai, ενώ παράλληλα προγραμματίζουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους στην ανάπτυξη e-Fluids για ηλεκτρικά (EV) οχήματα.

Διαβάστε ακόμη

Μαυροβούνιο: Ένας «κινεζικός» αυτοκινητόδρομος και ένα βουνό χρέους – Η Ποντγκόριτσα ζητεί βοήθεια από την ΕΕ

Ρωσία: «Μπλόκο» στις πτήσεις από και προς την Τουρκία – «Στον αέρα» 500.000 ταξιδιώτες

Tesla: Έτοιμη να κατακτήσει (και) την αγορά ενέργειας