Με μεγάλη επιτυχία, η ΕΛΙΝΟΙΛ συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στη διεθνή έκθεση «Ποσειδώνια 2022», την κορυφαία διεθνή ναυτιλιακή έκθεση που διεξήχθη στο Athens Metropolitan Expo από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου 2022. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η εταιρία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες τις δραστηριότητες του Ομίλου ΕΛΙΝΟΙΛ σε όλο τους το εύρος.

Στο περίπτερο της ΕΛΙΝΟΙΛ, η έμπειρη και άρτια καταρτισμένη ομάδα πωλήσεων της elin marine lubricants παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις της για τον κλάδο της ναυτιλίας σε επισκέπτες με προέλευση από 88 διαφορετικές χώρες. Η εταιρία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πελατών της ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης που παρέχει μία πλήρη γκάμα λιπαντικών μαζί με άριστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.

Με πολύχρονη παρουσία στο χώρο των λιπαντικών ναυτιλίας και στρατηγικές συμφωνίες σε παγκόσμιο επίπεδο, η ΕΛΙΝΟΙΛ, έχει παρουσία σήμερα σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας καθώς και στην αγορά της Σιγκαπούρης, της Βόρειας Ευρώπης και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Επιπλέον, η εταιρία έχει επί σειρά ετών άριστη συνεργασία με την κρατική εταιρία της Βραζιλίας «Petrobras», προμηθεύοντας χύμα και συσκευασμένα προϊόντα σε όλα σχεδόν τα λιμάνια της Βραζιλίας και της Ουρουγουάης. Ιδιαίτερα σημαντικές είναι και οι συνεργασίες της ΕΛΙΝΟΙΛ με τις πλέον αναγνωρισμένες διεθνείς εταιρίες λιπαντικών, τις οποίες αξιοποιεί προς όφελος των πελατών της.