Επιχειρήσεις

ΙΚΕΑ: Ανακαλεί προληπτικά σκεύη σερβιρίσματος – Δείτε φωτό

  • newsroom


Πρόκειται για τα σκεύη HEROISK και TALRIKA

H ΙΚΕΑ προχωρεί σε προληπτική ανάκληση των ειδών σερβιρίσματος HEROISK & TALRIKA (πιάτο φρούτων, βαθύ πιάτο, μικρό πιάτο, μπολ και κούπες,) λόγω πιθανού κινδύνου σπασίματος κατά τη χρήση με πιθανό το ενδεχόμενο καψίματος λόγω του ζεστού περιεχομένου (φαγητού ή ποτού).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας «στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών μας και για αυτό το λόγο όλα μας τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Όλες οι προϊοντικές προδιαγραφές είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία. Η ΙΚΕΑ έλαβε πρόσφατα ενημέρωση ότι σε ορισμένους δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν στα συγκεκριμένα είδη σερβιρίσματος HEROISK & TALRIKA ότι κατά τη χρήση τους υπάρχει το ενδεχόμενο να σπάσουν και να προκαλέσουν κάψιμο στο χρήστη του σκεύους».

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα παραπάνω σκεύη σερβιρίσματος να σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν και να τα επιστρέψουν στο κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ της περιοχής τους για επιστροφή χρημάτων. Για την επιστροφή δεν απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Διαβάστε ακόμα:

Γώγος: Γιατί φοράμε ακόμα τις μάσκες- Ποια θα είναι τα προνόμια εμβολιασμένων

Ο Τζέιμς Μποντ… πάει στην Amazon – Στα «σκαριά» νέο mega deal 9 δισ. δολ

Στη δημοσιότητα οι φορολογικές δηλώσεις Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις