Την Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat και πλέον επικεφαλής της Άκτωρ κ. Αλέξανδρος Εξάρχου, με κύριο θέμα στην ατζέντα την επιτάχυνση των εργασιών αποπεράτωσης του Μετρό Θεσσαλονίκης, ώστε να τεθεί σε τροχιά ολοκλήρωσης και να παραδοθεί εγκαίρως στο Ελληνικό Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Εξάρχου ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ώστε να εγκαταστήσει νέο υπεύθυνο του έργου (σ.σ. η Άκτωρ συμμετέχει στην κοινοπραξία κατασκευής, μαζί με τις WEBUILD και HITACHI Rail), με στόχο να διασφαλιστεί η έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών του μεγαλύτερου δημοσίου έργου της Ελλάδας.

Το ταξίδι αυτό στη Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη ενέργεια που κάνει η νέα διοίκηση της Άκτωρ, μετά την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων της και σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της εξαγοράς της εταιρείας από την Intrakat. Σκοπό έχει να αναδείξει το γεγονός ότι η αποπεράτωση του Μετρό Θεσσαλονίκης αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, καθώς αναγνωρίζει τη σημασία του έργου για το κράτος και τους πολίτες.

Πηγές της Άκτωρ αναφέρουν επίσης ότι στόχος είναι να ανακτηθεί ο χαμένος χρόνος, ώστε να μπει το έργο σε τροχιά ολοκλήρωσης και να παραδοθεί εγκαίρως στο Ελληνικό Δημόσιο.

Διαβάστε ακόμη

«Πράσινο φως» σε servicers και εταιρείες πιστώσεων να δίνουν δάνεια – Στα «σκαριά» οι πρώτες συμφωνίες

Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο» – Καταιγίδες και στην Αττική (χάρτες)

Τσαμάζ: «Στο σωστό δρόμο για περαιτέρω ανάπτυξη και αύξηση μεριδίων ο ΟΤΕ»

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ