search icon

Επιχειρήσεις

Καφούνης: Η άψογη λειτουργία της αγοράς και τα self test επιτρέπουν τη χαλάρωση των μέτρων

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με επιστολή του στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ζητεί την κατάργηση της υποχρέωσης ραντεβού στα καταστήματα τις καθημερινές

Αίτημα για περαιτέρω χαλάρωση της λειτουργίας της αγοράς, με κατάργηση της υποχρέωσης ραντεβού τις καθημερινές στα καταστήματα και διατήρηση της μεθόδου «click in shop» προσωρινά μόνο για το Σάββατο και για το σύνολο του λιανεμπορίου, απέστειλε με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.

Στην επιστολή, ο Στ. Καφούνης υπογραμμίζει την εκτίμηση του εμπορικού κόσμου της Αθήνας, ότι έως σήμερα είναι εξαιρετική η λειτουργία της αγοράς, με απόλυτη εφαρμογή των υγειονομικών προτάσεων.

Επίσης, σημειώνει ότι με την εφαρμογή των υποχρεωτικών self test θα μπορέσει να ελευθερωθεί σταδιακά η λειτουργία της αγοράς, με στόχο την τόνωση της υποτονικής ζήτησης και την περαιτέρω χαλάρωση της λειτουργίας πριν τη σημαντική περίοδο του Πάσχα.

Διαβάστε ακόμη

Ναυλαγορά: Μαύροι καιροί για τα δεξαμενόπλοια – «Μήνας του μέλιτος» για τα φορτηγά

Motor Oil: Στα σκαριά ΧΥΤΕΑ και μονάδα επεξεργασίας επικίνδυνων αποβλήτων

Εργασιακό νομοσχέδιο: Οι βασικές προβλέψεις του – 17 ερωτήσεις και απαντήσεις

 

Exit mobile version