Με το στρατηγικό σχέδιο της ενίσχυσης των δραστηριοτήτων στην αμερικανική αγορά αλλά και της ανάπτυξης του R&D Center στις μπαταρίες λιθίου να ξεδιπλώνεται δυναμικά η Sunlight ανοίγει σειρά θέσεων εργασίας για νέους – και όχι μόνο – επιστήμονες.

Με ανάρτηση του χθες στα social media ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Λάμπρος Μπίσαλας γνωστοποίησε το νέο γύρο προσλήψεων που ετοιμάζεται να κάνει η καινοτόμος εταιρεία, leader στο χώρο των μπαταριών βιομηχανικής χρήσης.

Μέρος των νέων θέσεων εργασίας αφορούν το πρόγραμμα έμμισθης εκπαίδευσης και απασχόλησης πτυχιούχων «RISE to the Challenge», το οποίο είχε ανακοινώσει πρόσφατα η εταιρεία του Olympia group, με σκοπό να στηρίξει νέους μηχανικούς στα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας τους. Το μεγαλύτερο κομμάτι των νέων προσλήψεων, ωστόσο, αφορά το σύνολο των τμημάτων της εταιρείας και απευθύνονται κυρίως σε έμπειρα στελέχη της αγοράς: απ’ το ερευνητικό κομμάτι ως τις διοικητικές, τεχνικές, εμπορικές και οικονομικές υπηρεσίες. Οι περισσότερες νέες θέσεις εργασίας που ανοίγουν είναι στην Αθήνα και την Ξάνθη ενώ υπάρχουν και κάποιες στην Ιταλία και τις ΗΠΑ, όπου έχει παρουσία η εταιρεία.

Σε ο,τι αφορά το πρόγραμμα «RISE to the Challenge», ξεκινά από τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα διαρκέσει 18 μήνες. Απευθύνεται σε όσους διαθέτουν πρόσφατο πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ως ηλεκτρολόγοι, χημικοί ή μηχανολόγοι μηχανικοί, οι οποίοι θα απασχοληθούν και θα αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στα βασικά τμήματα δραστηριοποίησης της εταιρείας, R&D Lithium, Product Management και Pre-Sales.

Από εκεί και έπειτα οι νέες θέσεις εργασίας που απευθύνονται για έμπειρα στελέχη της αγοράς είναι:

Internal Auditor

R&D Embedded Software Engineer

R&D Welding Engineer

Lithium Batteries Design Verification Engineer

R&D Electrical Engineer

Marketing Executive

Accounting Assistant

Senior Accountant

IT Engineer

IT Technical Consultant for PLC Programming

Customer Service Representative

Key Account Manager

LiOn Support Engineer

Sales Operations Support Specialist

Quality Controller

HR Generalist

HR Assistant

Lead Commodities Administrator

Laser Welding Production Engineer

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας και οι αιτήσεις ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα:

Νταν Κρετίνσκι: Ο Τσέχος μεγιστάνας που θέλει να μπει στην ελληνική αγορά ενέργειας

«Κουρεμένα» ενοίκια: Ανατροπή στο χρονοδιάγραμμα καταβολής των αποζημιώσεων

Γουόρεν Μπάφετ: Ο θρύλος των επενδύσεων γιόρτασε τα 91α γενέθλιά του – Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του