Επιχειρήσεις

Latsco Family Office: Στο μετοχικό κεφάλαιο της Obrela Security Industries το fund της Μαριάννας Λάτση

  • newsroom


Η επένδυση του Latsco Family Office αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης προς μια ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κυβερνοασφάλειας

Νέα επένδυση για τον επενδυτικό βραχίονα του Latsco Family Office, συμφερόντων Μαριάννας Ι. Λάτση, με την είσοδό του στο μετοχικό κεφάλαιο της ελληνικής εταιρείας Obrela Security Industries, ενός από τους πρωτοπόρους στις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας.

Η επένδυση του Latsco Family Office ενισχύει περαιτέρω την θέση της Obrela Security Industries στον κλάδο και αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης προς μια ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο άκρως ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον της κυβερνοασφάλειας, επενδύοντας και στηρίζοντας εμπράκτως την αναπτυξιακή της στρατηγική.

Σήμερα οι παραδοσιακές λύσεις ασφαλείας δεν διαθέτουν την ικανότητα, την κλίμακα και την ταχύτητα για να συμβαδίσουν με την αύξηση των κινδύνων στον κυβερνοχώρο, με αποτέλεσμα την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για λύσεις έγκαιρης αναγνώρισης και προειδοποίησης απειλών, με παράλληλη δυνατότητα επέμβασης για την αντιμετώπισή τους (Managed Detection and Response). H Obrela Security Industries προστατεύει τους πελάτες της 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, από κυβερνοαπειλές, εξασφαλίζοντας έγκαιρη ανίχνευση και προστασία σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και εάν τα συστήματα ασφαλείας τους έχουν παραβιαστεί ή δεν αποδίδουν.

Ο συνεχής ψηφιακός μετασχηματισμός, η ταχεία άνοδος του Cloud και η αύξηση της τηλεργασίας λόγω της πανδημίας δημιουργούν ένα περιβάλλον που ευνοεί την έξαρση του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Για τον λόγο αυτό όλο και περισσότεροι οργανισμοί υιοθετούν πλέον υπηρεσίες MDR για την προστασία των δεδομένων τους, διασφαλίζοντας την προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων και την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Ποια είναι η Obrela Security Industries

Η Obrela Security Industries ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2009 και δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών Kυβερνοασφαλειας (Cyber Security Services). Επικεφαλής της εταιρείας είναι οι Γεώργιος Πατσής (CEO και Πρόεδρος) και Γεώργιος Δάγλας (COO και Αντιπρόεδρος).

Στο πελατολόγιό της βρίσκονται εταιρείες από όλους τους κλάδους της οικονομίας σε περισσότερες από 8 χώρες (Ελλάδα, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κύπρο, Ιορδανία, Φιλιππίνες).

Το επιχειρησιακό κέντρο και το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της Obrela Security Industries βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ διατηρεί παρουσία στο Λονδίνο και στο Ντουμπάι για την προώθηση των υπηρεσιών και εξυπηρέτηση των διεθνών πελατών της οι οποίοι συνεισφέρουν πάνω από το 80% των πωλήσεων.

H Obrela Security Industries τα τελευταία χρόνια εμφανίζει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης και κερδοφορίας με μηδενικό δανεισμό διατηρώντας παράλληλα υψηλά επίπεδα ρευστότητας.

Έχει, επίσης, λάβει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις στον χώρο των υπηρεσιών Κυβερνοασφάλειας (“European Noteable MSS Vendor_Gartner 2019”, “Editor’s Choice MDR Award in Cyber Defense Magazine’s_Cyber Defense Global Awards 2018”) και πιστοποιήσεις ISO για τις υπηρεσίες και τη δομή λειτουργίας της.

Διαβάστε ακόμη:

Στα 12 δισ. ευρώ οι εγγυήσεις του «Ηρακλή ΙΙ» – Δημοσιεύτηκε το σχετικό ΦΕΚ

Η ΕΕ «κόβει τα φτερά» της Ryanair: Νόμιμες οι κρατικές ενισχύσεις σε αεροπορικές εταιρείες

Bloomberg: Τον Ιούνιο η πρώτη έκδοση χρέους της ΕΕ για το Ταμείο Ανάκαμψης

Απόρρητο Απόρρητο