Επιχειρήσεις

Νίκος Λούστας: Βάζει δυναμικά στις αγορές της Ωκεανίας την Megas Yeeros

  • Στέλιος Μορφίδης


O όμιλος της Megas Yeeros ανακοίνωσε πως έκλεισε αυτό το μήνα δύο νέες συνεργασίες σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία

Μία σημαντική συμφωνία στη βάση του στρατηγικού σχεδίου να αναδείξει τον ελληνικό γύρο σε παγκόσμιο προϊόν έκλεισε ο Νίκος Λούστας της Megas Yeeros. Με βάση αυτή πλέον τα προϊόντα της εταιρείας εισέρχονται και στις αγορές της μακρινής Ωκεανίας.

Συγκεκριμένα ο όμιλος της Megas Yeeros ανακοίνωσε πως έκλεισε αυτό το μήνα δύο νέες συνεργασίες σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία. Η πρώτη είναι με μεγάλη εταιρεία διανομής προϊόντων στη Νέα Ζηλανδία με έδρα το Όκλαντ. Βάσει αυτής τα προϊόντα που παράγει η ελληνική μονάδα παραγωγής στον Ασπρόπυργο θα διανέμει τα προϊόντα της σειράς My Grillers στην αγορά του Retail και τα προϊόντα εστίασης στην αγορά του Food Service.

Η δεύτερη αφορά την αμερικανική θυγατρική Megas Yeeros LLC και την εταιρεία Gourmet Quality Foods από την Αυστραλία. Με βάση αυτή τα προϊόντα που παράγονται στο εργοστάσιο στο Λίντχερστ του Νιου Τζέρσεϊ θα εισέλθουν στην αυστραλιανή αγορά.

Ο Όμιλος Megas Yeeros στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση στις παραπάνω αγορές το επόμενο διάστημα με τη διάθεση επιπλέον προϊόντων στο κανάλι του Retail και στην αγορά της HORECA.

Απόρρητο Απόρρητο