Μέσα στο 2024, το πιθανότερο μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς εφόσον τηρηθεί το ισχύον χρονοδιάγραμμα, αναμένεται να ξεκινήσει και στην Ελλάδα το Eurojackpot, ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια λοταρίας στην Ευρώπη,

Ο CEO του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, στο περιθώριο της 23ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του Ομίλου ανέφερε πως ο σχεδιασμός της διοίκησης είναι το Eurojackpot να λανσαριστεί στην αγορά μέσα στον επόμενο χρόνο.

«Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για την ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών. Προσφέρει πολύ μεγάλα τζάκποτ και είμαστε ήδη στη διαδικασία για να το προσφέρουμε στους πελάτες μας στις αρχές του 2024. Θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των παιχνιδιών μας», σημείωσε.

Ως γνωστόν, τον περασμένο Νοέμβριο χορηγήθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο στην ΟΠΑΠ η άδεια διεξαγωγής του παιχνιδιού στην ελληνική επικράτεια μέσω του επίγειου δικτύου της (καταστήματα ΟΠΑΠ).

Η άδεια χορηγήθηκε για περίοδο 10 ετών που αρχίζει από την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης κλήρωσης του Eurojackpot στην Ελλάδα, με δυνατότητα ανανέωσης για ίσο ή μικρότερο χρονικό διάστημα.

Το πανευρωπαϊκό παιχνίδι τύπου Τζόκερ με τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα είναι προσφέρεται σήμερα σε 18 ευρωπαϊκές χώρες και όπως αναφέρθηκε σε λιγότερο από ένα χρόνο θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Οι στόχοι του 2023

Ο κ. Κάρας μιλώντας για τους στόχους του 2023 αναφέρθηκε στην νέα ανταγωνιστική online πλατφόρμα που ξεκίνησε να προσφέρει ο ΟΠΑΠ, τονίζοντας πως οι προτεραιότητες και οι βασικοί μοχλοί ανάπτυξης στο διαδίκτυο εντοπίζονται, μεταξύ άλλων, σε νέες προϊοντικές προτάσεις που θα περιλαμβάνουν τον εμπλουτισμό της αποκλειστικής προσφοράς αριθμολαχείων με πολλά παιχνίδια ΟΠΑΠ, με παράλληλη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στην προσφορά αθλητικού στοιχηματισμού και καζίνο.

Όπως έχει γράψει το newmoney, οι online δραστηριότητες αποτελούν βασικό πυλώνα ανάπτυξης για τον ΟΠΑΠ και φιλοδοξία της διοίκησής του είναι ο Οργανισμός να αποτελέσει νούμερο ένα επιλογή στο διαδικτυακό παιχνίδι στην Ελλάδα.

Για το 2023 σημαντική εμπορικά προτεραιότητα είναι η πρόταση iLottery, με ξεκάθαρο στόχο να εξελιχθεί το opaponline.gr σε έναν ψηφιακό κόμβο ψυχαγωγίας, καθώς και η ανανεωμένη προσφορά αθλητικού στοιχηματισμού (sportsbook) με μια ευρεία ποικιλία νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων που συνοδεύεται από μια καινούρια πλατφόρμα.

Τέλος, αναφορικά με το επίγειο δίκτυο καταστημάτων, ο ΟΠΑΠ έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση της ισχυρής του θέσης. Σήμερα ο Οργανισμός διαθέτει 3.401 καταστήματα στην Ελλάδα και συνολικά 363 Play Stores.

Προτεραιότητα της διοίκησης είναι να διερευνήσει ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από την περαιτέρω αναβάθμιση των εμπειριών ψυχαγωγίας από τα τυχερά παιχνίδια και από τη βελτίωση των ψηφιακών εμπειριών των πελατών.

Στο πλαίσιο αυτό, το πλάνο προβλέπει πως το Lotto μετατρέπεται πλήρως σε παιχνίδι με ετήσια καταβολή κερδών προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους νέους και γυναίκες, ενώ οι επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ θα κινούνται σε νέο επίπεδο με άμεσες ανταμοιβές βασισμένες στη συμπεριφορά των πελατών, εισάγοντας επίσης ανταμοιβές σε πραγματικό χρόνο.

Ακόμη, προβλέπεται παιχνίδι Free2Play με κέρδη αξίας 100.000 ευρώ σε καθημερινή βάση, ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα των πρακτορείων, η ανάπτυξη του Scratch ως πρόταση δώρου που ξεκίνησε τα Χριστούγεννα και η βελτίωση του PameStoixima, για το οποίο «τρέχει» ήδη η συνεργασία με την OpenBet.

Διαβάστε ακόμη

The Met Gala: Πώς μπαίνει κανείς στο πιο exclusive πάρτι στον κόσμο

Απόστολος Ταμβακάκης (EOS Capital): Ετοιμάζει τρία exits και μία νέα επένδυση

«Bed Bath & Beyond»: Η άνοδος και η πτώση της γνωστής αλυσίδας λιανικής – Γιατί κήρυξε πτώχευση (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ