search icon

Επιχειρήσεις

ΟΤΕ: Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την απόσχιση του κλάδου της λειτουργίας κτιρίων

«Πράσινο φως» και στην ακύρωση 8.818.730 ιδίων μετοχών που έχει αποκτήσει η εταιρεία

Το «πράσινο φως» στην απόσχιση του κλάδου της λειτουργίας κτιρίων και την ακύρωση 8,81 εκατ. ιδίων μετοχών που έχει αποκτήσει η εταιρεία στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών με σκοπό την ακύρωσή τους, έδωσε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΤΕ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΤΕ Α.Ε. (ή Εταιρεία), μέσω τηλεδιάσκεψης, με συμμετοχή μετόχων που εκπροσωπούσαν το 84,57% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου (μετά την αφαίρεση των ιδίων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία, οι οποίες δεν υπολογίζονται για τον σχηματισμό απαρτίας).

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία η Συνέλευση ενέκρινε κατά πλειοψηφία.

Ειδικότερα η Γενική Συνέλευση ενέκρινε:

Επίσης, τέθηκε υπόψη της Γενικής Συνέλευσης η Αναφορά των ανεξάρτητων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προς τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 9 του Ν.4706/2020.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης θα δημοσιευτούν εντός πέντε (5) ημερών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Διαβάστε ακόμη

Citi: Γιατί τα μετρητά – ιδιαίτερα σε δολάριο – είναι ο βασιλιάς των επενδύσεων τώρα

ΥΠΕΝ: Εκταμίευση 50 εκατ. ευρώ προς τον ΔΕΔΔΗΕ για έργα δικτύου

H παγκόσμια αστρολόγος, ένα “συμπαντικό” success-story, με φανατικούς φίλους και στην Ελλάδα

 

Exit mobile version