Επιχειρήσεις

Πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα, πληρώνοντας το λογαριασμό ρεύματος ή φυσικού αερίου

  • newsroom


Τώρα με το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας της Εθνικής Τράπεζας μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά στον μηνιαίο προϋπολογισμό

Αυτή την περίοδο, ίσως, ο φάκελος που περιλαμβάνει τον λογαριασμό του ρεύματος ή του φυσικού αερίου να είναι από μόνος του ένας μεγάλος «φόβος» για τη μέση οικογένεια που σίγουρα αισθάνεται απροστάτευτη μπροστά στη νέα ενεργειακή κρίση.

Με τη θέρμανση και την ηλεκτροδότηση των σπιτιών μας να μην αποτελούν πολυτέλεια, αλλά μία σημαντικότατη, καθημερινή ανάγκη το άγχος για τα έξοδα έχει εξελιχθεί σε μία μόνιμη πίεση στον μηνιαίο προϋπολογισμό μας. Μέσα σε αυτό το αδιαπραγμάτευτο πρόβλημα η Εθνική Τράπεζα εγκαινιάζει μία πρωτοβουλία με σκοπό να προσφέρει μία μικρή ανάσα σε όσους διαθέτουν πιστωτική κάρτα.

Το καινούργιο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας, το οποίο στοχεύει στην ανακούφιση των νοικοκυριών, επιστρέφοντας τους ένα ποσοστό του συνολικού λογαριασμού ρεύματος και φυσικού αερίου. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες της Τράπεζας που πληρώνουν τον λογαριασμό τους μέσω οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας θα επιβραβεύονται με go4more πόντους, οι οποίοι αντιστοιχούν στο 5% της αξίας του λογαριασμού.

Πρόκειται για μία σημαντική βοήθεια στα καθημερινά έξοδα ενός σπιτιού αφού οι πόντοι go4more μπορούν να εξαργυρωθούν σε πολλά διαφορετικά σημεία, σε ένα τεράστιο δίκτυο περισσότερων από 7.500 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται πρατήρια βενζίνης, πολλά καταστήματα με είδη τεχνολογίας, αλλά και super market για τις βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.

Αυτή η προσπάθεια της Εθνικής Τράπεζας έχει ως στόχο να ελαφρύνει τα οικογενειακά έξοδα, αντισταθμίζοντας στην ουσία ένα κομμάτι από τις μεγάλες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος και του φυσικού αερίου μέσω των παραπάνω επιστροφών. Σε περίπτωση που δεν έχετε πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας μπορείτε πολύ εύκολα να την αποκτήσετε μέσω οποιουδήποτε καναλιού της Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά εύχρηστου Digital Banking.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας ξεκίνησε στις 15 Απριλίου, θα έχει διάρκεια έως και 31 Αυγούστου 2022 και ισχύει για την πληρωμή με πιστωτική κάρτα λογαριασμών ρεύματος και φυσικού αερίου της πλειοψηφίας των εταιρειών-παρόχων. Kαλό είναι να γνωρίζετε πως η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας (Internet Banking, Mobile Banking, Μηχανήματα Αυτόματης Εξόφλησης Λογαριασμών APS), καθώς και με πάγια εντολή με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Μπορείτε να μπείτε στο site της Εθνικής Τράπεζας www. nbg.gr για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more και να δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε κι εσείς να επωφεληθείτε εξοφλώντας τους λογαριασμούς σας.

Για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας καθώς και για τους όρους και προϋποθέσεις, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.