search icon

Επιχειρήσεις

Profile Software: Παρουσιάζει τη βραβευμένη Investment Management πλατφόρμα της

Χορηγός στο TSAM London Live 2021 - Τη φετινή χρονιά θα συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες του κλάδου Asset Management, εμβαθύνοντας στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά, στις νέες τεχνολογίες και στο τοπίο που διαμορφώνει το ρυθμιστικό πλαίσιο

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, είναι χορηγός του The Summit for Asset Management London 2021, (TSAM London live 2021), της κορυφαίας διοργάνωσης για Asset Management στο χρηματοοικονομικό κλάδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου 2021, στο Park Plaza Westminster Bridge στο Λονδίνο.

Με διευρυμένη παρουσία σε 45 χώρες, 30 χρόνια εμπειρίας και σταθερές επενδύσεις στο R&D, η Profile επιστρέφει δυναμικά στις δια ζώσης εκδηλώσεις, υποστηρίζοντας την τοπική της παρουσία και προωθώντας τις ευρέως εγκατεστημένες και βραβευμένες λύσεις της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ομάδα της Profile θα παρουσιάσει την ανανεωμένη και σημαντικά εξελιγμένη “omni-channel” πλατφόρμα Axia Suite για Wealth, Asset και Fund Management, Personal/Private Banking, Robo Advisory και Custody, όπως και το Centevo Suite Cairo για προηγμένες λειτουργίες στη Διαχείριση Κεφαλαίων (Fund Management) και mobile-first λύσεις στους τελικούς πελάτες. Θα παρουσιαστεί ακόμη, η λύση Axia Custody που έχει αναβαθμιστεί για να προσφέρει πλήρη αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών των σύγχρονων Custodian Banks.

Αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και πρακτικές η πλατφόρμα Axia Suite καλύπτει πλήρως τις αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου Διαχείρισης Επενδύσεων.

Ο Όμιλος Profile επίσης διαθέτει μία ευρεία γκάμα λύσεων για τον τραπεζικό κλάδο καλύπτοντας τους τομείς Digital Banking, Core Banking, Treasury και Risk Management:

Τη φετινή χρονιά στο TSAM θα συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες του κλάδου Asset Management, εμβαθύνοντας στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά, στις νέες τεχνολογίες και στο τοπίο που διαμορφώνει το ρυθμιστικό πλαίσιο. Στα θέματα που θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης περιλαμβάνονται: ESG, Investment Operations, Data & Technology, Marketing & Client Services, Risk & Performance, Regulations & Compliance.

Για δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Μέτρα €500 εκατ. για τη στήριξη των νοικοκυριών: Διπλασιάζεται η επιδότηση στο ρεύμα – Ενισχύεται το επίδομα θέρμανσης

Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν: Ο βαθύπλουτος Σαουδάραβας πρίγκιπας που τίναξε την μπάνκα με τη Νιουκάσλ

Τα πιο «απλησίαστα» resorts για χριστουγεννιάτικες αποδράσεις – Ακόμα και $250.000 για λίγες μέρες

Exit mobile version