Το Public Group πραγματοποιεί στις 11 Οκτωβρίου την πρώτη Career Day για υποψήφιους εργαζόμενους με δυναμικές ευκαιρίες εργασίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο café του Public Συντάγματος, από τις 10:00 έως τις 17:00 και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εύρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας, αλλά και να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους από διάφορα τμήματα και καταστήματα του Group. Παράλληλα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μοναδικά και ενδιαφέροντα case studies και success stories ανθρώπων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Public Group.

Το Public Group επενδύει συστηματικά σε στρατηγικές συνεργασίες με scaleup εταιρείες και πρωτοπόρες πλατφόρμες που διακρίνονται για τον καινοτόμο τρόπο λειτουργίας τους και το ταλαντούχο ανθρώπινο προσωπικό που διαθέτουν. Παράλληλα, διαθέτει ένα tech hub, το Public NEXT, με πάνω από 100 engineers και developers που στόχο έχουν να δημιουργούν καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες αναβαθμίζοντας την εμπειρία και εξυπηρέτηση του πελάτη στο φυσικό και στο online περιβάλλον λιανικής.

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του, το Public Group τοποθετεί τους ανθρώπους του και εστιάζει στη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξή τους. Μέσα από το Career Day φιλοδοξεί να προσελκύσει συνεργάτες που θα πλαισιώσουν πολύ διαφορετικές, αλλά εξίσου σημαντικές θέσεις εντός ενός πολύ δυναμικά αναπτυσσόμενου οργανισμού. Έτσι, καλεί όσους οραματίζονται ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον συμπερίληψης που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και που ενθαρρύνει την προσπάθεια, να συμμετάσχουν και να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρονται.

Η Public Career Day απευθύνεται σε όσους και όσες βρίσκονται σε διερεύνηση του επόμενου επαγγελματικού βήματος, διαθέτουν έντονο πάθος για καινοτομία και αναζητούν ένα περιβάλλον που προσφέρει δυνατές εμπειρίες και έντονες προκλήσεις εντός ενός δυναμικού οικοσυστήματος.