search icon

Επιχειρήσεις

Τέρνα Ενεργειακή: Στο 11,05% το ποσοστό του Γ. Περιστέρη – Με 6% ο Β. Μαρινάκης

Η συμμετοχή του κ. Μαρινάκη στην Τέρνα Ενεργειακή πραγματοποιηθήκε μέσω της ελεγχόμενης από τον ίδιο εταιρείας ATALE ENTERPRISES LIMITED

Τα ποσοστά συμμετοχής των κ.κ. Περιστέρη και Μαρινάκη στο μετοχικό κεφάλαιο της Τέρνα Ενεργειακή γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο η εισηγμένη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εταιρεία:

Σύμφωνα με το Ν.3556/2007, η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ενημερώνει ότι έλαβε γνωστοποίηση από τον μέτοχο κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ, ότι στις 21/04/2021 επήλθε μεταβολή (μείωση) στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου και συγκεκριμένα:

Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου κατά την προηγούμενη γνωστοποίηση συναλλαγής: 17.011.605, ήτοι ποσοστό 14,6835 % του μετοχικού κεφαλαίου.

Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου μετά την τελευταία συναλλαγή:

12.811.605 μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 11,0583 % επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, που ανέρχονται σε 115.855.090.

Με ξεχωριστή ανακοίνωση η εταιρεία ενημερώνει για το ποσοστό της ATALE ENTERPRISES, συμφερόντων του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σύμφωνα με το Ν.  3556/2007, η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ, ενημερώνει ότι έλαβε σήμερα γνωστοποίηση από το νομικό πρόσωπο ATALE ENTERPRISES LIMITED, ότι στις 21/4/2021 επήλθε μεταβολή (αύξηση) στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου, τα οποία ανήλθαν του 5% και συγκεκριμένα:

Αριθμός  μετοχών  και  ισάριθμων  δικαιωμάτων  ψήφου  μετά  την  τελευταία  συναλλαγή:

Συνολικός αριθμός 6.923.053 μετοχές και δικαιώματα  ψήφου, ήτοι ποσοστό 6,0 % επί του  συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, που ανέρχονται σε 115.855.090.

Στην ίδια ως άνω γνωστοποίηση, ο μέτοχος ATALE ENTERPRISES LIMITED δήλωσε ότι είναι ελεγχόμενη εταιρεία από το φυσικό πρόσωπο κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, o οποίος και κατέχει έμμεσα την ως άνω συμμετοχή στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Παρόμοια γνωστοποίηση έλαβε η Εταιρεία και από το φυσικό πρόσωπο κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ο οποίος επανέλαβε την ως άνω απόκτηση δικαιωμάτων ψήφου μέσω του ελεγχόμενου από τον ίδιο μετόχου ATALE ENTERPRISES LIMITED.

Διαβάστε ακόμη

Πουλήθηκε η θαλαμηγός «Phalarope» των Κουτσολιούτσων – Στα €1,8 εκατ. το τίμημα

Morgan Stanley: Πότε έρχονται τα πρώτα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης

VANOS: Η νανοτεχνολογία στην υπηρεσία της άμεσης αντιμετώπισης χημικών απειλών

Exit mobile version