Στην εποχή που ζούμε, η πελατοκεντρική φιλοσοφία εξυπηρέτησης αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά και σημαντικά στοιχεία για να νιώσει ο πελάτης ασφαλής και σίγουρος. Για να αισθανθεί ότι η επιχείρηση που έχει απέναντί του και του παρέχει τις υπηρεσίες του, σκέφτεται, φροντίζει και επιδιώκει το καλύτερο για αυτόν. Ότι, δεν τον θέλει, απλώς, πελάτη, αλλά ικανοποιημένο και απόλυτα ευχαριστημένο. Ότι η επιχείρηση πιάνει το σφυγμό της εποχής και προσαρμόζεται στις τρέχουσες ανάγκες και απαιτήσεις.

Για αυτό, και η καινοτομία της Hellas Direct για ασφάλεια αυτοκινήτου σε δόσεις με χρεωστική προκαλεί αναμφίβολα ικανοποίηση, καθώς συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής (ο λόγος για τις ευέλικτες πληρωμές), ενώ την ίδια στιγμή διευκολύνει πραγματικά τους πελάτες. Η ασφαλιστική, που κερδίζει καθημερινά όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά, λανσάρει μια νέα υπηρεσία, την πληρωμή των ασφαλίστρων αυτοκινήτου με δόσεις χρεωστικής κάρτας, έναν τρόπο πληρωμής που δεν προσφέρεται μέχρι στιγμής από καμία άλλη εταιρεία. Ως γνωστόν, μέχρι τώρα η δυνατότητα των δόσεων αφορούσε μόνο πιστωτικές κάρτες και μάλιστα, ορισμένες εξ αυτών.

Πιο αναλυτικά, η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά ασφάλεια αυτοκινήτου ετήσιας διάρκειας (12μηνης) και λειτουργεί ως εξής: Ο πελάτης επιλέγει ετήσια διάρκεια ασφάλειας αυτοκινήτου και παίρνει 12 μηνιαία συμβόλαια. Η τιμή τους είναι σταθερή, πληρώνονται κάθε μήνα με πάγια εντολή και ανανεώνονται αυτόματα. Ο οδηγός επιλέγει ως τρόπο πληρωμής τις δόσεις με χρεωστική, πληρώνει με την αγορά του συμβολαίου μόνο την πρώτη δόση και λαμβάνει αναλυτικό πλάνο για το επόμενο 12μηνο με όλες τις ημερομηνίες πληρωμής και ανανέωσης του κάθε συμβολαίου. Κάθε συμβόλαιο ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα αρκεί, εννοείται, να πληρωθεί η μηνιαία δόση. Ενώ 5 ημέρες πριν την ανανέωση ο πελάτης ενημερώνεται για την ημερομηνία πληρωμής της δόσης του, η οποία και γίνεται με πάγια εντολή 3 μέρες πριν λήξει το συμβόλαιο. Τόσο απλά.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι δόσεις που διευκολύνουν τους ιδιοκτήτες. Είναι και το ότι έτσι απολαμβάνουν την πιο συμφέρουσα τιμή του ετήσιου συμβολαίου, με όφελος έως 40% σε σχέση με τα μεμονωμένα μηνιαία συμβόλαια, άρα παίρνοντας αυτό το συμβόλαιο, οι πελάτες επωφελούνται διπλά.

Ο στόχος της Hellas Direct είναι όλοι να έχουν πρόσβαση σε προσιτά ασφάλιστρα για το αυτοκίνητό τους, και παράλληλα να μην επιβαρύνεται ο οικογενειακός τους προϋπολογισμός, όπως θα γινόταν με μια εφάπαξ εξόφληση. Γιατί πάντα, μια διευκόλυνση χρειάζεται και είναι ευπρόσδεκτη. Και αυτή η διευκόλυνση δεν πρέπει να περνάει αναγκαστικά μέσα από πιστωτικές κάρτες, δάνεια και υψηλά επιτόκια. Χωρίς καμία έξτρα χρέωση, λοιπόν, η πρόταση της Hellas Direct σου επιτρέπει να ξενοιάσεις για έναν ολόκληρο χρόνο.

Μάθετε περισσότερα για την πιο συμφέρουσα και ευέλικτη πρόταση αυτή τη στιγμή στην ασφάλεια αυτοκινήτου