Σε πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθεια των επιχειρήσεων της Εφοδιαστικής Αλυσίδας να ανταποκριθούν στις αλλαγές που έχει επιφέρει η πανδημία αναδεικνύονται οι εφαρμογές της Entersoft.

Σύμφωνα με την έρευνα-Βαρόμετρο για τον Covid-19 και την Εφοδιαστική Αλυσίδα στην Ελλάδα (*), το 23% των επιχειρήσεων  σχεδιάζει ενίσχυση της εκπαίδευσης των εργαζομένων, το 10% σχεδιάζει αύξηση του εργατικού δυναμικού, ενώ το 67% των επιχειρήσεων προγραμματίζει αύξηση των επενδύσεων, κυρίως σε Τεχνολογία, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις καινούργιες προκλήσεις.

Η σουίτα Entersoft SCM 360 προσφέρει σφαιρική προσέγγιση στη διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, δημιουργώντας σήμερα το πλαίσιο για την Εφοδιαστική Αλυσίδα του Αύριο. Είναι σχεδιασμένη γύρω από τη βελτιστοποίηση κρίσιμων επιχειρησιακών δεικτών, όπως η πιστότητα και η ικανοποίηση του πελάτη. Ενσωματώνοντας πλήθος επιλογών και εργαλείων, η σουίτα Entersoft SCM 360 περιλαμβάνει ένα σύνολο λύσεων που εστιάζουν στην οξυμένη ανάγκη των επιχειρήσεων για επενδύσεις που συμβάλλουν σε βελτίωση της παραγωγικότητας, μείωση του λειτουργικού κόστους, αυξημένη ανταγωνιστικότητα, αλλά και τη διάχυση και ενίσχυση μιας πελατοκεντρικής κουλτούρας σε κάθε κρίκο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Η Entersoft υποστηρίζει τη σουίτα Entersoft SCM 360 με συμπληρωματικές λύσεις που εμπλουτίζουν το υπολογιστικό περιβάλλον (ERP, CRM, Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, κ.α.), οργανωμένες δομές, αλλά και μία ισχυρή ομάδα στελεχών με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση έργων στην αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

(*) “Βαρόμετρο Αγοράς – COVID-19 και Εφοδιαστική Αλυσίδα”, Optimum, 2020