Ευρώπη

Λειτουργική κυβέρνηση ζητεί ο επιχειρηματικός κόσμος της Βρετανίας

  • newsroom


Μια λειτουργική κυβέρνηση για τη Μεγάλη Βρετανία ζητούν οι άνθρωποι της αγοράς στο Ηνωμένο Βασίλειο, δια μέσου της Γενικής Διευθύντριας του CBI- The Voice of Business

Οι Βρετανοί πολιτικοί πρέπει να συμμαζευτούν και να σχηματίσουν μια λειτουργική κυβέρνηση, ώστε να προστατεύσουν την οικονομία, δήλωσε το επιχειρηματικό λόμπι CBI, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Πρόκειται για μια σοβαρή στιγμή για τη βρετανική οικονομία. Η προτεραιότητα πρέπει να είναι οι πολιτικοί να βάλουν σε τάξη τα του οίκου τους και να σχηματίσουν μια λειτουργική κυβέρνηση, να καθησυχάσουν τις αγορές και να προστατεύσουν την ανθεκτική οικονομία μας», δήλωσε η γενική διευθύντρια του CBI, Carolyn Fairbairn.

«Για την επόμενη κυβέρνηση, η ανάγκη και ευκαιρία να παραδώσει μια ανοικτή, ανταγωνιστική και δίκαιη μετα-Brexit οικονομία, που λειτουργεί για όλους στα έθνη και στις περιοχές μας, ποτέ δεν ήταν πιο σημαντική», τόνισε.

Η βρετανική συνομοσπονδία μικρών επιχειρήσεων FSB σχολίασε από την πλευρά της πως χρειάζονται άμεσα διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές για το πώς θα προστατέψει την οικονομία από τις πολιτικές αναταράξεις.

Απόρρητο Απόρρητο