search icon

Ναυτιλία

Attica Group: 7 βραβεία στα Health & Safety Awards 2022 (pics)

Τα Health & Safety Awards 2022 που διοργανώθηκαν για 8η χρονιά από την Boussias Communications

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των Superfast Ferries, Blue Star Ferriesκαι Hellenic Seaways, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη βράβευσή της με 7 βραβεία στα Health & Safety Awards 2022 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications.

Στόχος των Health & Safety Awards 2022 που διοργανώθηκαν για 8η χρονιά από την Boussias και το περιοδικό Manufacturing, υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, είναι να επιβραβευθούν οι εταιρείες που δημιουργούν και διατηρούν ασφαλείς χώρους εργασίας, αναπτύσσουν κουλτούρα προληπτικής υγείας και ασφάλειας σε εργοδότες και εργαζομένους και μπορεί να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση στους κλάδους που ανήκουν.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη, η Attica Group βραβεύτηκε ως ακολούθως:

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Morocco Link με συνολικά 35 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Διαβάστε ακόμη

Η κρίση γεννάει κροίσους στη Ναυτιλία

Χρηματιστήριο: Σε νέα υψηλά διμήνου, συνεχίζεται το ανοδικό σερί

Wall Street: Ισχυρή άνοδος μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό (upd)

 

 

Exit mobile version