Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συνάντηση με τα μέλη της Βορείου Ελλάδας καθώς και η γνωριμία και σύμπραξη με φορείς που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στο εμπόριο και την εφοδιαστική αλυσίδα.

Η WISTA Hellas έδωσε το παρόν στη Βόρεια Ελλάδα σε εκδήλωση που διοργανώθηκε με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στον χώρο των εκδηλώσεων των γραφείων του Συνδέσμου. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συνάντηση με τα μέλη της Βορείου Ελλάδας καθώς και η γνωριμία και σύμπραξη με φορείς που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στο εμπόριο και την εφοδιαστική αλυσίδα.

Για τη WISTA Hellas η συμπερίληψη των μελών όλης της Ελλάδας αποτελεί στρατηγικό στόχο και η συνάντηση στη Θεσσαλονίκη σηματοδότησε την έναρξη σειράς τέτοιων δράσεων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του ΣΒΕ κα Λ. Σαράντη και ο Α’ Αντιπρόεδρος-Εκτελεστικός κος Γ. Σταύρου, ενώ παρέστησαν επαγγελματίες του χώρου της βιομηχανίας και μέλη του ΣΒΕ, μέλη της WISTA Hellas από τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη αλλά και από την Αθήνα που μετέβησαν ειδικά για την εκδήλωση. Ευχαριστούμε θερμά το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος για τη θερμή φιλοξενία και το μέλος μας και πρέσβειρα Βορείου Ελλάδος για τη WISTA Hellas κα Ε. Κοσμάτου για την άψογη οργάνωση.
Διαβάστε ακόμη:

Στις Βρυξέλλες ο Σταϊκούρας για τη συνεδρίαση του Eurogroup

Ρεκόρ εικοσαετίας στις επενδύσεις – Νέες βάσεις για την οικονομία

Τα επώνυμα σφυριά που θα χτυπήσουν ως το τέλος της χρονιάς (pics)