Στις 5 Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη, θα διεξαχθεί η ενημερωτική Ημερίδα του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ με θέμα «Παρουσίαση νέου Master Plan Λιμένα Ελευσίνας – Ενημέρωση φορέων – Παρατηρήσεις».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αρχικά η ημερίδα είχε προγραμματιστεί για τις 19 Ιουλίου 2023, αλλά αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων συνθηκών από τις πυρκαγιές στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Η ημερίδα για το νέο μάστερ πλαν του Λιμένα Ελευσίνας θα πραγματοποιηθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής, που βρίσκεται στην Ελευσίνα, στην οδό Χαριλάου 28, και θα έχει διάρκεια από τις 12:00 μέχρι τις 15:00.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας αναφέρει:

Την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023, θα διεξαχθεί η ενημερωτική Ημερίδα του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ με θέμα “Παρουσίαση νέου Master Plan Λιμένα Ελευσίνας – Ενημέρωση φορέων – Παρατηρήσεις”, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 19 Ιουλίου 2023 αλλά αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων συνθηκών εξαιτίας των πυρκαγιών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Η Ημερίδα για το νέο μάστερ πλαν του Λιμένα Ελευσίνας θα πραγματοποιηθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας-Δυτικής Αττικής (Χαριλάου 28, Ελευσίνα 192 00) και ώρα 12:00-15:00.

Η Ημερίδα διοργανώνεται με στόχο την ενημέρωση από τους μελετητές επί του Προγραμματικού Σχεδίου του Λιμένα Ελευσίνας και την συλλογή παρατηρήσεων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίζονται άλλοι 12 Κροάτες και ένας Ελληνας

ΑΑΔΕ: Απόβαση στα νησιά με ελέγχους «νέου τύπου» και πρόστιμα… από την παραλία (pic)

ΗΠΑ: Ο πληθωρισμός ανεβαίνει από το ντίζελ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ